Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ !!! ΡΕ, ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Για την Αστυνομία γράφουμε καλά λόγια, όμως όταν τα θαλασσώνει θα της τα χώνουμε! 
Το σκληρό πρόσωπο της Αστυνομίας φροντίζουν να δείχνουν κάποιοι διοικητές αστυνομικών τμημάτων οι οποίοι θέλοντας να πάρουν εύσημα καλού έργου δεν διστάζουν να συλλαμβάνουν και υπερήλικες για χρέη! 
Δύο περιπτωσεις συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία την περασμένη εβδομάδα αλλά ακόμη και σήμερα συζητούνται. Η μία, ήταν η περίπτωση 90χρονης με Αλτσχάϊμερ η οποία χάθηκε, εντοπίστηκε από εραστικό και κατόπιν την πήρε το από αστυνομικό τμήμα Παπάγου-Χολαργού. 
Οι άνθρωποι της ασφάλειας εκτελώντας προφανώς τις εντολές που έχουν λάβει "όσοι συλλαμβάνονται, προηγουμένως θα πρέπει να ελέγχονται εάν έχουν χρέη", εντόπισαν τον...μεγάλο εγκληματία στο πρόσωπο της -σχεδόν αιωνόβιας- άρρωστης γυναίκας! Βρήκε ότι είχε χρέος και την μπουζούριασε στο κρατητήριο!!! Έμεινε μάλιστα ένα Σαββατοκύριακο μέσα! 
Σάλος για την 90χρονη με Αλτζάϊμερ η οποία υπέστη, με ευθύνη των αστυνομικών, μια απίστευτη ταλαιπωρία η οποία αποτελεί όνειδος!
Δείτε και το βίντεο-αίσχος:

Άλλη περίπτωση ήταν αυτή 82χρονης γυναίκας που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε μπαϊ πας. Και αυτή τη γυναίκα οι αστυνομικοί την εξεφτέλισαν και την κράτησαν στο κρατητήριο της αστυνομίας για χρέη!!! 
την διέσυραν και της κονιορτοποίησαν την αξιοπρέπεια στα 82 της χρόνια επειδή έτσι γουστάρει ο Θεοχάρης και η τρόικα! 
Δεν υπάρχει ρε, λίγη λογική και ανθρωπιά; Επειδή το γουστάρει ο Τόμσεν και ο Θεοχάρης θα εξοντώνεται γερόντια για χρέη που έχουν ή τους φόρτωσαν;
ΝΤΡΟΠΗ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου