Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η...ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ! ΚΑΙ Η ΕΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ...

Κράτος και δανεοστές εξαπάτησαν τους ομολογιούχους του δημοσίου εξαπατήθηκαν από το κράτος και τους δανειστές. Και τα δύο μέρη ενήργησαν σε συμπαιγνία  για να τους αρπάξουν τις αποταμιεύσεις. Εν ψυχρώ έγκλημα. Ο Στουρνάρας μιλώντας στον Ομολογούχο και Πρόεδρο των Οικοδόμων Κυκλάδων, είπε: "Μην σας παραμυθιάζουν με ψεύτικες ελπίδες. Το θέμα σας θεωρείται λήξαν"! Και η ΕΕ συμμέτοχος στο έγκλημα δεν πρόκειται να δικαιώσει τους ομολογιούχους. Ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να καταφύγουν δεν πρόκειται να πάρει θέση υπέρ των ομολογιούχων. Θα πει απλά "είναι θέμα των ελληνικών δικαστηρίων"! Και αφού τα ελληνικά δικαστήρια, δηλ. το ΣτΕ απεφάνθη ότι η κλοπή των ομολογιούχων είναι νόμιμη (!), τότε δεν απομένει τίποτε για τους ομολογιούχους. Ημάλλον απομένει ως όπλο τους η εκδίκηση. Μπορούν οι ομολογιο΄θυχοι να τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλα τα πολιτικά σκύβαλα και τους εθνοπροδότες που τους έκλεψαν τις καταθέσεις για να τις δώσουν στους τοκογλύφους! Είναι γνωστά τα ονόματα που υπέγραψαν το PSI. Οι δυο επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης είναι αυτοί που άρπαξαν τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων. 
Όσο για το δράμα των ανθρώπων αυτών, διαβάστε μια επιστολή που μας έστειλε ένας μικροομολογιούχος. Τα λέει όλα:
"Θα μείνει στην ιστορία η δήμευση των περιουσιών των μικροομολογιούχων απο το Συντεταγμένο κράτος που υποτίθεται υπάρχει για να υπηρετεί τους πολίτες του.
Ο πολύς Βενιζέλος πρότεινε τότε στους ομολογιούχους να πάνε να υπογράψουν ότι επιθυμούν εθελοντικά να κουρευτούν τα ομόλογα τους με το PSI διότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. θα αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές τους!!!
Τους πρότεινε να αυτοκτονήσουν οικονομικά. Ο OLI  REN. Τώρα ισχυρίζεται ότι το PSI έγινε κατόπιν συμφωνίας Ελληνικού κράτους και ιδιωτών!!!
Πόσοι από τους μικρό ομολογιούχους συμφώνησαν με το PSI;
Μετρημένοι στα δάκτυλα επάνω στο πανικό τους. Άρα έγινε επέλαση ΟΥΝΩΝ και βανδάλων στις οικονομίες των μικροομολογιούχων
από το επίσημο κράτος. Πιστεύαμε ότι στην Ελλάδα λειτουργεί ακόμη ο θεσμός της Δικαιοσύνης και ότι στην κραυγαλέα αδικία το ΣΤΕ θα είχε δικαιώσει τους μικρό ομολογιούχους.
Ξαφνιαστήκαμε με την απόφαση του. Αναρωτιέμαι η δικαιοσύνη  το ΣΤΕ είναι Ανεξάρτητη η "τσιράκι" των εκάστοτε κυβερνήσεων αφού τα ανώτατα στελέχη διορίζονται από το κράτος; Μήπως είναι συγκοινωνούντα δοχεία οι μεν να εξυπηρετούν τους δε; Εσείς να βγάλετε συνταγματικό το PSI και εμείς θα καλύψουμε όλες τις απώλειες σας από τις περικοπές των μισθών σας. 
Γνωρίζετε τι αναδρομικά έχουν πάρει οι δικαστικοί;

Με πόνο ψυχής 
Ένας μικροομολογιουχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου