Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Εδώ και δύο χρόνια η Ελληνική Πολιτεία διά χειρός Βενιζέλου, Σαμαρά και Παπαδήμου έκλεψε τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου! Οι μόχθοι μιας ολόκληρης ζωής, με την υπογραφή των δωσίλογων πολιτικών, πέρασαν από τα χέρια των βιοπαλαιστών στα λερωμένα χέρια των τοκογλύφων.
Πέρσι τέτοιο καιρό οι καταληστευθέντες ομολογιούχοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στο Συμβούλιο Επικρατείας. Αν και διέρρευσε ότι η απόφαση των δικαστών ήταν αρνητική, εκλαμβάνοντας …συνταγματικό το κούρεμα των ομολόγων (!) εντούτοις  καμία απόφαση δεν έχει εκδοθεί μέχρι τώρα, ούτε επισήμως έχει ανακοινωθεί από το ΣτΕ.
Ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου από τις 9.00 το πρωί της 12ης Μαρτίου πραγματοποιεί συγκέντρωση, καλώντας όλους όσους πιστεύουν στον δίκαιο αγώνα τους, να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους  μπροστά από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων Δημοσίου κ. Γιάννης Τσολιάς μιλώντας στην «Ε.Ω» για την σε βάρος 100.000 περίπου πολιτών, κλοπή της περιουσίας τους,  είπε: «Την ώρα που η Ελληνική κυβέρνηση ζητάει από την Μ. Βρετανία να πράξει το αυτονόητο, επιστρέφοντας τα κλεμμένα ελληνικά γλυπτά στον Παρθενώνα, η ίδια ενεργεί με τον ίδιο τρόπο που ενήργησε ο Έλγιν και οι απόγονοί του σε βάρος της Ελλάδος: έκλεψε τα χρήματα  των αποταμιευτών του Δημοσίου και επί δύο χρόνια αρνείται να τα επιστρέψει. Ευελπιστούμε ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και θα δικαιώσει τις 100.000 οικογένειες που έχουν καταστραφεί από την κλοπή της Πολιτείας. Δυστυχώς όμως, επί ένα χρόνο περιμένουμε να υπάρξει επιτέλους αυτή η δικαίωση και να μας επιστραφούν οι αποταμιεύσεις μας, χωρίς ωστόσο το ΣτΕ να έχει εκδώσει καμία επίσημη απόφαση. Ερχόμαστε λοιπόν να διαμαρτυρηθούμε για την σε βάρος μας ληστεία από το ελληνικό κράτος και να ζητήσουμε από τους δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως άλλωστε έπραξαν σε ανάλογες περιπτώσεις, για παράδειγμα με τις μειώσεις στους μισθούς των στρατιωτικών» 

1. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ
Η «Ε.Ω.» στάθηκε στο πλευρό των Ομολογιούχων του Δημοσίου
από την πρώτη στιγμή που διεπράχθη το σε βάρος τους έγκλημα, δαπανώντας πολύ μελάνι στο χαρτί. Μαφιόζικου τύπου, ακαριαίο χτύπημα που παραπέμπει σε «εγκληματική οργάνωση» είναι αυτό που συντελέσθηκε σε βάρος των αποταμιευτών του ελληνικού Δημοσίου.
Η εφημερίδα μας, κατέδειξε ως μεγάλο ένοχο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τον οποίο είχε κάνει δηλώσεις και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων κ. Μαρινόπουλος. Γράφαμε:  Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ενήργησε ως κοινός απατεώνας. Ο κ. Βενιζέλος  διαβεβαίωνε αδιαλείπτως τους επενδυτές των ομολόγων Δημοσίου ότι οι επενδύσεις τους δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο και δεν θα υπόκειντο στο «κούρεμα» του PSI! Απέκρυψε όμως ότι προηγουμένως είχε δεσμευτεί στον Γιούνκερ, τον Όλι Ρεν και τους άλλους της Ε.Ε. ότι θα καρατομούσε όλες τις οικονομίες που είχαν επενδύσει σε κρατικά ομόλογα του δημοσίου, χιλιάδες μικροαποταμιευτές!
Η εξαπάτηση των ομολογιούχων του Δημοσίου, φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένη. Όταν ερχόταν στην Ελλάδα, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έβγαινε στα κανάλια ή στην Βουλή μοιράζοντας αφειδώς εγγυήσεις και υποσχέσεις ότι δεν θα θίγονταν τα κρατικά ομόλογα μέχρι 100.000 ευρώ από τις επενδύσεις των φυσικών προσώπων, ενώ στην Ευρώπη είχε δεσμευτεί για τα ακριβώς αντίθετα: Για τον σφαγιασμό τους! 

Ο κ. Μαρινόπουλος τονίζει: «Είναι σαν να έχει γίνει απάτη, σα να έχει κατασκευαστεί μια απάτη από το κράτος για να πάρει τα λεφτά του κόσμου. Διότι δεν μπορεί να βγαίνεις συστηματικά και να λες ότι τα φυσικά πρόσωπα δεν έχουν απολύτως τίποτε να φοβηθούν και μετά να τους παίρνεις τα λεφτά! Εάν ο κόσμος γνώριζε ότι τα ομόλογά του θα «κουρεύονταν», θα μπορούσε εγκαίρως να τα είχε πουλήσει. Ένα-δυο μήνες πριν από το PSI η τιμή του ομολόγου ήταν σε σχετικά καλή τιμή. Δεν θα έχανε, όπως τώρα 80%. Παγιδέψανε τον κόσμο! Όχι μόνον αυτό: Με τις δηλώσεις που κάνανε, κάποιος θα μπορούσε να πάει να αγοράσει ομόλογα του δημοσίου. “Αφού το κράτος με διασφαλίζει, εγώ θέλω να βοηθήσω το ελληνικό κράτος και πάω ν’ αγοράσω ομόλογα του δημοσίου”! Από την ώρα που τα επίσημα χείλη της Κυβέρνησης και κυρίως ο κ. Βενιζέλος που δεν ήταν απλός υπουργός, ήταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης  που έλεγε ότι «τα φυσικά πρόσωπα δεν έχουν απολύτως τίποτε να φοβηθούν», ο πολίτης τον εμπιστεύθηκε».

2. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 15 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!
Δράμα δίχως τέλος  για χιλιάδες συνέλληνες, με ηθικούς αυτουργούς τους πολιτικούς που τους οδήγησαν στην καταστροφή!  Δεκαπέντε συνάνθρωποί μας δεν άντεξαν το μαρτύριο και έδωσαν τέλος στη ζωή τους! Η «Ε.Ω.» δημοσίευσε την ανακοίνωση του Συλλόγου Ομολογιούχων Δημοσίου που συνόδευε την αυτοκτονία του τελευταίου αυτόχειρα. Λιτή, όσο και δηλωτική της φρικτής πραγματικότητας που βιώνουν οι καταληστευθέντες συμπολίτες μας: «Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 σημειώθηκε ακόμα μια αυτοκτονία ομολογιούχου. Σεβόμενοι τη θέληση της οικογένειάς του δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε περισσότερα στοιχεία. Έτσι, το σύνολο των καταγεγραμμένων –τουλάχιστον- αυτοκτονιών ομολογιούχων από τον σύλλογό μας έφτασε τους 15 (δεκαπέντε)».
3. ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!
Το έγκλημα σε βάρος των ομολογιούχων  μοιάζει να μην έχει τέλος. Αφού οι πολιτικάντηδες τους έκλεψαν τα λεφτά, τους αφήνουν στο έλεος του Θεού. Ο καρκινοπαθής Κώστας Τσαντάκης έχει στείλει επιστολή-κραυγή αγωνίας προς το ΣτΕ ζητώντας από τους δικαστές να αποδώσουν δικαιοσύνη και στην οποία περιγράφει το οικογενειακό του δράμα. Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαι  άτομο με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) καρκινοπαθής,  που παρακολουθούμαι σε τακτά χρονικά διαστήματα από τους θεράποντες γιατρούς μου σε Αντικαρκινικό Νοσοκομείο . Μέχρι και τον Σεπτέμβρη 2012, οι γιατροί, για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση και αντιμετώπιση της υγείας μου, απαιτούσαν κάθε φορά 25 εργαστηριακές και αιματολογικές εξετάσεις. Από τότε και μετά οι εξετάσεις αυτές περιορίστηκαν σε μόνο μία, λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης, όπως μου είπαν. Τις υπόλοιπες, όπως καταλαβαίνετε, τις καλύπτω  με προσωπικά μου έξοδα σε εξωτερικά εργαστήρια, γεγονός που με επιβαρύνει επιπλέον οικονομικά. Έχω πολύ σοβαρό αναπνευστικό και καρδιακό πρόβλημα, αφού εφ’ όρου ζωής θα πρέπει να λειτουργώ με συσκευή και μάσκα αέρα-οξυγόνου, συσκευή την οποία ο ίδιος πλήρωσα στο ακέραιο της αξίας της, για να πάρω ένα μέρος της δαπάνης μετά από 2 χρόνια.
Το δράμα όμως έχει συνέχεια! Η σύζυγός μου πάσχει από  χρόνιο βρογχικό  αλλεργικό  άσθμα, επομένως ανίκανη για εργασία, άρα άνεργη…»

4. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Ο 82χρονος Γιώργος Μωραΐτης (φωτό) είναι ένα από τα χιλιάδες θύματα της μεγάλης απάτης του κράτους. Όλες οι οικονομίες μιας ζωής τοποθετήθηκαν σε κρατικά ομόλογα, το 2009. Γεμάτος οργή μας λέει: «Μας πεθάνανε. Μου πετσόκοψαν την σύνταξη και τώρα μου φάγανε όλες τις οικονομίες. Βοηθούσα τα εγγόνια μου αλλά με κατάντησαν πάμφτωχο. Φεύγω από την ζωή και δεν θα έχω λεφτά ούτε  για την κηδεία μου. Ας μου την κάνουν αυτοί, δωρεάν»!

Ο 82χρονος έχασε τα πάντα με μια υπογραφή των Βενιζέλου-Σαμαρά! Το Δημόσιο έως το 2022 δεν πρόκειται να δώσει φράγκο από τα χαμένα χρήματα των επενδυτών. Θα αρχίσει να πληρώνει από το 2022 για να εξοφλήσει το εναπομείναν ποσό το …2042!!!  Ο κ. Μωραΐτης το 2042 θα είναι 112 ετών!!! Η κοροϊδία και η απάτη σε όλο τους το μεγαλείο!
"Ελεύθερη Ώρα"

3 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ,ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ;

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ,ΦΘΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ,ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ Ή ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ή ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ..............
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΛΕΝΤΖΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ , ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1989-1990 ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΩ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ....." ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ .....ΚΛΠ .....ΚΛΠ......."

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 24-25 ΕΤΩΝ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ,ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΤΖΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ.........ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΑ .
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ;
    ΜΕΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ,ΜΑΣΟΝΩΝ, ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ, ΛΑΪΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ .
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ;
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΧΙ ΕΓΩ .

    ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΧΡΩΣΤΑΩ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.
    ΧΡΩΣΤΑΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΛΕΨΕΙ , ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ 1000000 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ .............ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ..........


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατέστρεψαν την ιδέα της αποταμίευσης και της ασφάλειας δικαίου για πάντα !!! Όποιος εμπιστεύεται το ελληνικό κράτος και τις τράπεζές του, γνωρίζει πλέον το ρίσκο που αναλαμβάνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εκπληκτικό ότι στο μόνο που συμφωνούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι, πως δεν δεσμεύονται να επιστρέψουν τα χρήματα που ΕΚΛΕΨΕ το ελληνικό κράτος από τους πολίτες του. Για να μην έχουμε καμία ψευδαίσθηση για το πώς θα πορευθεί αυτός ο τόπος για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή