Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΦΙΛΟΘΕΗ: ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που γεωργιανοί λάθρο πραγματοποιούν ειδεχθή εγκλήματα στη χώρα μας. Αυτή τη φορά την ατυχία να πέσει στα πέσει στα χέρια γεωργιανών εγκληματιών είχε οικογένεια γνωστού δερματολόγου τις προηγούμενες μέρες.
Μέρα-μεσημέρι άγνωστοι δράστες -μέσω ενός ανασφάλιστου παραθύρου της κουζίνας- εισέβαλαν στη μονοκατοικία του καθηγητή πανεπιστημίου, που βρίσκεται στην περιοχή της Φιλοθέης, απαιτώντας χρήματα και κοσμήματα.
Όταν οι ληστές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το ζευγάρι και την οικιακή βοηθό της οικογένειας, κλείδωσαν τον γιατρό σε ένα δωμάτιο και την 55χρονη σύζυγό του μαζί με την οικιακή βοηθό σε ένα άλλο. Αφού έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της συζύγου, τη χτύπησαν αρχικά στο πρόσωπο  σπάζοντάς της τρία δόντια, και στη συνέχεια και αφού εκείνη δεν τους αποκάλυπτε πού ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα, άρχισαν τα φρικτά βασανιστήρια.
Τα γεωργιανά κτήνη άρπαξαν το καυτό σίδερο που χρησιμοποιούσε η οικιακή βοηθός και το έβαλαν στην κοιλιά της  προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.
Το διάστημα που πέρασε όσο κράτησαν τα βασανιστήρια ήταν εφιαλτικό. Η γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο και ζητούσε βοήθεια. Εν τω μεταξύ, ο γιατρός ήταν κλειδωμένος και δεμένος με γραβάτες σε ένα δωμάτιο του σπιτιού.
Οι βασανιστές της σταμάτησαν μόνο όταν τους υπέδειξε ένα σημείο του σπιτιού όπου υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα. Τα τρία γεωρ4γιανά κτήνη – «οικονομικοί μετανάστες» απέσπασαν ό,τι βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.
Μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από την Ασφάλεια δεν έχει εκδοθεί για το συμβάν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από έρευνες συνελήφθη ένας γεωργιανός, οποίος φέρεται να έχει πάρει μέρος στο βασανισμό της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ αναζητούνται άλλοι δυο συνεργοί του.
Οι  γεωργιανοί «οικονομικοί μετανάστες» έχουν   πραγματοποιήσει  σειρά εγκλημάτων με θύματα Έλληνες τα οποία συνήθως συνοδεύονται από βασανιστήρια  και για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά όπως:
Στις 3 Ιουλίου του 2011 στην Κυψέλη στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης δολοφονείται οδηγός ταξί από τρεις γεωργιανούς.
Στις 2 Μαΐου   2012 η φρικτή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανοί  (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα
Στις 10 Ιουλίου  2012 στη Φιλοθέη όπου ένας γεωργιανός δολοφονεί 68χρονη  μέσα στο σπίτι της
Στις 4 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδρι με με τη δολοφονία 71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους τη γεωργιανής οικιακή βοηθού του ζεύγους  μαζί με δύο ακόμη γεωργιανούς
Στις 3 Απριλίου του 2013 στην Κυψέλη δύο γεωργιανοί αφού ληστεύουν δολοφονούν μέσα στο διαμέρισμά της 67χρτονη γυναίκα. Θα συλληφθούν μερικές ημέρες αργότερα στην Ομόνοια.
Τον Ιούνιο του 2013 με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.
Άγνωστο παραμένει βέβαια πόσοι από όλους αυτούς βρίσκονται στη φυλακή ακόμη αλλά θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να έχει απελαθεί έστω και ένας από αυτούς μετά την ολοκλήρωση της ποινής τους.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου