Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δελτίο Τύπου
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού Δυναμική Πορεία στη Πλατεία Παλαμά (Καμαράτου), στο Χολαργό.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα εκατοντάδες συμπολιτών μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση των εγκαινίων και να δείξουν με αυτή τους την κίνηση την υποστήριξη τους στο Χρήστο Δασκαλόπουλο για μια Δυναμική Πορεία του Παπάγου-Χολαργού.
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού                   κ Βασίλη Ξύδη, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Δασκαλόπουλο για την μέχρι τώρα επιτυχή του πορεία στα δημοτικά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επερχόμενες εκλογές.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο κ. Δασκαλόπουλος θέλησε να μιλήσει προς τους παρευρισκόμενους και να τους ενημερώσει για ότι έχει πράξει η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα αλλά και να χαράξει της κατευθύνσεις της επόμενης μέρας. Οι κατευθύνσεις αυτές περιγράφονται με τις λέξεις σοβαρότητα, τιμιότητα, διαφάνεια, υπευθυνότητα, καινοτομία, νέες ιδέες, κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη.
Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Δασκαλόπουλος παρουσίασε τους πρώτους σαράντα πέντε (45) υποψηφίους του Συνδυασμού Δυναμική Πορεία. Οι υποψήφιοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας της πόλης μας. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, απόστρατοι αξιωματικοί, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, επιστήμονες και φοιτητές. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων του Συνδυασμού.
Με άξιους συνεργάτες και με τη συνέπεια και την ευθύνη ως οδοδείκτες, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και ο Συνδυασμός Δυναμική Πορεία προχωράει προς τις εκλογές ζητώντας με ειλικρίνεια την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας.


Από το Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

  1. ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ !
    Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ !
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ , ΜΑΛΙΣΤΑ !
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΡΑΪΛΑ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΤΙΜΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρούσης Μιχ. Αυγουστής27 Μαρτίου 2014 στις 11:07 μ.μ.

    Είσαι απληροφόρητος, άσχετος, κακεντρεχής, κακοπροαίρετος και ανώνυμος. Κρούσης Αυγουστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή