Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ: "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ"

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ!
Είναι τόσο προκλητικός, συμπεριφέρεται δε τόσο ανάλγητα ώστε σού 'ρχεται να τον γιαουρτώσεις!  Η προχθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο «Βήμα» προκαλεί οργή και αγανάκτηση στον μέσο συνετό πολίτη μια και μιλάει για νέα εποχή που ανατέλλει για την χώρα εξαιτίας της πρόσφατης συμφωνίας με την τρόικα, συμφωνία που ούτε λίγο ούτε πολύ απαλλάσσει την Πατρίδα μας από τα δεσμά των δανειστών και την καθιστά πιο ελεύθερη από ποτέ!  
Πρόκειται βεβαίως για  στημένη (τι άλλο;) στο «Βήμα». Πού να τολμήσει να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του έκαναν μη εγκάθετοι δημοσιογράφοι; Πού να τολμήσει να απαντήσει σε ότι του καταμαρτυρεί ο Σαράντος Καργάκος ή πού να τολμήσει να απαντήσει σε ό,τι τον ρωτήσει ο απλός πολίτης; 
Ο μεγαλύτερος δωσίλογος πρωθυπουργός από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο κι εδώ, είπε λοιπόν τις  ανοησίες του: «Η πρόσφατη συμφωνία με την τρόικα αναγνωρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο τις επιτυχίες της Ελλάδας και στη δημοσιονομική προσαρμογή και στην εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων»!!! 
Ξαναδιαβάστε τι είπε ο πρωθυπουργός της συμφοράς και συγκρατήστε την οργή σας! "Οι διαθρωτικές αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις" για τις οποίες πήρε συγχαρητήρια είναι η σφαγή του λαού, οι απολύσεις, το ραγδαίο κόψιμο σε μισθούς, η ισοπέδωση της κοινωνίας, η καταστροφή της δημόσιας υγείας και η ταϊβανοποίηση της χώρας! Ξαναλέμε: αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις και οι διαθρωτικές αλλαγές για τις οποίες πήρε συγχαρητήρια ο δωσίλογος Σαμαράς!!! 
Και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό ο Καλαματιανός, χωρίς να τον διακόψει ο δημοσιογράφος της στημένης συνέντευξης:
«Οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της. Και σηματοδοτούν μιας Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ' ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν», σημειώνει ο Πρωθυπουργός.
Δεν σας έρχεται να τον περιλούσετε με κοσμητικά επίθετα; 
Επειδή πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα δεν θα έχει –λέει- ανάγκη η Ελλάδα να ζει με δανεικά και θα είναι πιο ανεξάρτητη απ' ότι υπήρξε στο παρελθόν! Πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο επιτεύχθηκε από τη σφαγή του λαού, από τις κλοπές σε βάρος των ιδιωτών τους οποίους το κράτος δεν πληρώνει, από τα λουκέτα και τις σωρηδόν απολύσεις κ.λ.π.
Δεν θα έχει ανάγκη από δανεικά και ας πήγε το δημόσιο χρέος πέρα από του διαόλου τη μάνα!!! Και ας είναι το δημόσιο χρέος στο 188% του ΑΕΠ!!! Δεν χρειάζεται δηλαδή να επιτύχουμε το 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, ο Σαμαράς το κατάφερε να ζούμε χωρίς δανεικά από το 188% του ΑΕΠ! Παγκόσμιο ρεκόρ και πρωτοφανής πρωτοτυπία Σαμαρά! Αφού δεν βγάζει κιχ ο δημοσιογράφος,  τότε ο Σαμαράς λέει το ποίημά του που εξοργίζει ακόμη και μικρό παιδί!
Προσέξτε τι λέει ότι πέτυχε ο Σαμαράς: έπεισε τους τροϊκανούς να μην μας δίνουν πια δανεικά! Τους έδιωξε ο Καλαματιανός άρα απελευθερωθήκαμε!!! Είναι Πρωθυπουργός για να τον στολίσουμε με κοσμητικά επίθετα ή δεν είναι;
Υπάρχει και συνέχεια. Συγκρατηθείτε... "Η συμφωνία με την τρόικα σηματοδοτεί στροφή σε νέα κατεύθυνση: εφόσον ψηφιστούν οι νέες ρυθμίσεις από τη Βουλή και εγκριθούν οι δόσεις της ευρωζώνης και του ΔΝΤ, το τοπίο καθαρίζει και μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση για τη βελτίωση της βιωσιμότητας του χρέους". Αφού ψηφιστεί δηλαδή από τη βουλή η συμφωνία, μεταξύ των άλλων και ο θάνατος του παραγωγού γάλατος, αφού ψηφιστεί το νέο πήδημα από την τρόικα, τότε θα συζητηθεί η βελτίωση βιωσιμότητας του χρέους!!! 
ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΕ ΣΑΜΑΡΑ! Πρωθυπουργέ των τοκογλύφων!  
Υπάρχει και συνέχεια στη στημένη συνέντευξη της οργής:
Σημαντική εξέλιξη αποτέλεσε και η συμφωνία με την τρόικα ότι το χρηματοδοτικό κενό του 2014, περίπου 4,5 δισ. ευρώ, μπορεί τελικά να το καλύψει η Ελλάδα μόνη της. Ετσι, απομακρύνεται προς το παρόν το θέμα «νέο δάνειο, νέο Μνημόνιο».
Προς το παρόν δεν θα χρειαστούμε Μνημόνιο, έτσι; Μην ξεχνιόμαστε, γιατί μετά τις εκλογές θα έρθει ο... μπαλντάς-λογαριασμός! 
Ο Σαμαράς στο Χάρβαρντ δεν σπούδασε οικονομικά, σπούδασε Γκαίμπελς! 


2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ;
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ;
    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.
    ΑΛΒΑΝΟΙ = ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ = ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΤΟΥΡΚΟΙ = ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ = ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ=ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ "ΘΑΒΟΥΝ"
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ,ΡΟΥΜΑΝΟΙ,ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ,ΟΥΚΡΑΝΟΙ .......ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ.
    ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ

    " Η ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΑΖΙ Ή ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ"

    ΤΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ή ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ;

    "ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ G8, ΣΤΟΥΣ G20 KAI ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ;

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ !
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

    ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 "ΜΕΤΩΠΑ" ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΙΛΟΕΜΦΥΛΙΑΚΟ ......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FULL ΚΑΚΑ, ΧΕΖΟ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ .

    ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ Ή ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή