Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΤΕΛΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΙXΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ!

Για όσους έτρεφαν αυταπάτες πώς θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην εξουσία δεν έχουν παρά να διαβάσουν τις δηλώσεις που έκανε ο  κ. Δραγασάκης ενώπιον αντιπροσωπείας γερμανών βουλευτών, οι οποίοι παρέστησαν στη συνεδρίαση της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, χθες Τετάρτη.
Όσοι δεν πίστευαν όταν λέγαμε ότι η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να είναι κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ,  ας πάρουν υπογλώσσιο και να διαβάσουν τι είπε ο κ. Δραγασάκης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας, ότι πρέπει να κάνουμε βαθιές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στη λειτουργία του κράτους, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, αλλά για να τα κάνουμε αυτά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας, δεν μπορούμε να τα κάνουμε σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης», καθώς και η φράση ότι «απ' αυτή τη σκοπιά προσεγγίζουμε το πρόβλημα και όχι από μια σκοπιά, η οποία θεωρεί ότι μας φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας».
Την κρίση λοιπόν δεν μας την δημιούργησαν οι τοκογλύφοι, δεν φταίνε οι ξένοι, είναι δική μας η κρίση, εμείς φταίμε. Φταίει η διεφθαρμένη χώρα (όπως έλεγε ο ΓΑΠ) γι' αυτό θ΄αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διαφθορά που υπάρχει σε αυτή. Γι' αυτό πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ σεν  συνεργασία με τους Γερμανούς τοκογλύφους να βρει μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας (ακούγονταας προφανώς τις οδηγίες της Μέρκελ). 
Η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να προβεί σε άμεσες δημόσιες αντιδράσεις, αλλά στελέχη της που ρωτήθηκαν σχετικά ανέφεραν πως η παρέμβαση του κ. Δραγασάκη συνιστά νέο στοιχείο στις θέσεις του κόμματος, όπως αυτές εκφράζονται από την πλειοψηφία. 
Τι νέο στοιχείο; Όλα είναι προμελετημένα. Όταν θα εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει ενώπιον των της Μέρκελ στα...τέσσερα. Όπως και οι Σαμαράς-Βενιζέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου