Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

"ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ! ΑΦΟΥ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ"!!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ
Αυτό τον τρόπο για να ρίξεις λάσπη τον μηχανεύονται μόνον επαγγελματίες συκοφάντες! Δυστυχώς όμως, σε ίδρυμα λάσπης και οχετού έχει μετατραπεί το πάλαι ποτέ ένδοξο Ίδρυμα Αντιγόνη Ζουρούδη, στον Χολαργό. Αφού η νέα διοίκηση υπό την κα Καλλιοντζή εκτόξευσε κατηγορίες σε βάρος της επί 30 χρόνια Προέδρου του ιδρύματος Ζωζώς Βαλλιάνου, αφού της έστησε ποινικό δικαστήριο  ζητώντας από την δικαιοσύνη την παραδειγματική τιμωρία της, εφόσον αποδειχθεί η κατηγορία ότι καταχράσθηκε λεφτά του Ιδρύματος, κανένα μέλος του ΔΣ που την κατηγόρησε δεν παρίσταται στο δικαστήριο! 
Η στάση της προέδρου του ιδρύματος και των μελών του ΔΣ είναι ΑΙΣΧΡΗ! Αντί να πάνε στο δικαστήριο (σήμερα εκδικαζόταν η υπόθεση) δεν παρέστη κανένα μέλος του ΔΣ με συνέπεια να πάρει νέα αναβολή για τις 5 Μαϊου!!!
Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από την κόρη της Ζωζώς Βαλλιάνου, Έφη (κάτω φωτό) η οποία για το γεγονός ένανε τις παρακάτω δηλώσεις:
"Αφού έριξαν λάσπη και σπίλωσαν την μητέρα μου, τώρα δεν πατάνε στο δικαστήριο. Περιμένουν προφανώς να πεθάνει και να αφήσουν την λάσπη πάνω της. Ντροπή τους"
Το ότι τύλιξαν σε μερικές κόλλες χαρτί την επί 30 χρόνια Πρόεδρο Ζωζώ Βαλλιάνου, είναι γεγονός Τώρα, αν δεν πατάνε στο δικαστήριο ευελπιστώντας ότι θα πεθάνει, σύμφωνα με τις δηλώσεις της κας Βαλλιάνου, ε, τότε πάει πολύ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου