Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΔΗ!

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ανάρτησή μας 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ Ο ΞΥΔΗΣ!!! ΚΙ' ΑΛΛΟ ΑΚΙΝΗΤΟ-ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Κάποιοι, ειρωνευόμενοι έκαναν λόγο για "ακατάσχετη διαχρονική σταθερότητα στις απόψεις μας", ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι με όσα γράψαμε πρέπει ο ίδιος ο Ξύδης να ζητήσει να αφαιρεθεί το άρθρο!
Ο εκδότης της εφημερίδας αυτής για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορηθεί: "ότι ήταν υστερόβουλη η ευμενής κριτική προς τον Ξύδη". 
Και αυτό διότι ο Ξύδης ...τελειώνει ως Δήμαρχος. Δεν ξαναδιεκδικεί Δημαρχία. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για -δήθεν- ιδιώνυμα συμφέροντα!  Ειδικά όταν ο Βραχιολίδης έχει διωχθεί από τον Ξύδη. Έχει οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό. Κατά συνέπεια εάν κάτι θα συνέφερε τον Βραχιολίδη θα ήταν να συνεχίσει (σε επίπεδο εγωισμού) να κριτικάρει δυσμενώς τον Δήμαρχο Ξύδη. 
Το ότι ο Ξύδης έκανε πολλά λάθη είναι γεγονός. Το ότι έδιωξε τον Περικλή από το σήμα του δήμου είναι είσης γεγονός, όμως η δική μας σκληρή κριτική έκανε τον Δήμαρχο να επαναφέρει τον Περικλή μέσα στο αρχικό έργο του Σπυριούνη. Το ότι έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον για τον Παπάγου σε σχέση με τον Χολαργό και αυτό το επισημάναμε. 

Αυτά όλα όμως θα πρέπει να ακυρώσουν την όποια θετική 20ετή παρουσία του στον Δήμο; Αν θέλετε να τον πείτε άσχετο ή επικίνδυνο, πείτε τα εσείς. Εμείς βλέπουμε ότι φεύγοντας από τον Δήμο ο Ξύδης φέρνει επιτυχίες σημαντικές της τελευταίας στιγμής που μόνο καλό κάνουν στις πόλεις Παπάγου-Χολαργού. 
Ε, να μην τα πούμε; Και να μην κάνουμε την -αναπόφευκτη- σύγκριση με την προηγούμενη δημοτική αρχή η οποία άφησε τεράστιο χρέος στον Δήμο Χολαργού μέσα σε ελάχιστα χρόνια, ενώ ο Ξύδης είχε νοικοκυρεμένα τα οικονομικά του δήμου Παπάγου; 
Οι συγκρίσεις γι' αυτό γίνονται. Και δεν μπορούμε να τις κάνουμε ...γαργάρα!    


6 σχόλια:

  1. Αξιότιμε κύριε Βραχιολίδη, επειδή σας διαβάζω φανατικά και προσωπικά σας θεωρώ έγκυρο δημοσιογράφο, σας είναι εύκολο να μας παραθέσετε και να μας τεκμηριώσετε με επίσημα και αναλυτικά στοιχεία-έγγραφα τους ισχυρισμούς σας περί του τεραστίου χρέους που όπως λέτε άφησε στο Χολαργό η διοίκηση Νικολάου; Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρουμε και εμείς οι δημότες της περιοχής τι μας γίνεται, με στοιχεία φυσικά. Διότι, χωρίς αποδείξεις, θα αρχίσω κι εγώ να προβληματίζομαι σχετικά με το πρόσωπό σας και να παίρνω στα σοβαρά αυτό που κυκλοφορεί ευρέως στο Χολαργό περί κοινού συκοφάντη Βραχιολίδη, παρότι σας έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πείτε μας το ονοματάκι σας, πείτε μας πού "κυκλοφορεί ευρέως στο Χολαργό περί κοινού συκοφάντη Βραχιολίδη", να μας παραθέστε ονόματα αυτών που λένε ότι ο Βραχιολίδης είναι συκοφάντης, διότι σε διαφορετική περίπτωση είστε εσείς ένας κοινός συκοφάντης κρυμμένος πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας σας. Όσον αφορά στα της προηγούμενης διοίκησης την οποία υπερασπίζεστε (εκτός και αν είστε ο ίδιος που διοικήσατε τον δήμο) ανατρέξτε στα επίσημα στοιχεία του τεράστιου χρέους το οποίο το προσδιόρισε η δημοτική αρχή Ξύδη στα 10 εκατομμύρια ευρώ περίπου! Μήπως κάνουμε λάθος κύριε ανώνυμε συκοφάντη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...ανατρέξτε στα επίσημα στοιχεία του τεράστιου χρέους ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΥΔΗ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ"!!!!!

    Δεν περίμενα διαφορετική απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Επιμένεις ακόμα οτι τα κληροδοτήματα των πολιτών είναι έργο του Ξύδη ; Δηλ. ο Ξύδης έπειθε τους πολίτες ν' αφήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στο Δήμο ; Αν αυτοί οι πολίτες έχουν κληρονόμους, ξέρεις ως που μπορούν να φτάσουν, χρησιμοποιώντας το άρθρο σου ως απόδειξη ; Θυμήσου και την περίπτωση της "Αγίας Αθανασίας"
      Πιστώνεις στον Ξύδη και τα έργα του ΑΟΟΑ, που δεν παρέλειψε τίποτα για να γίνει από την πρώτη μέρα ο Παπάγος ένα άρτιο προάστιο ; Μήπως έκανε και την Περικλέους - το κόσμημα του Χολαργού & υπόδειγμα κεντρικού δρόμου στο Λεκανοπέδιο - ο Ξύδης ; Εχει φτιάξει άλλος Δήμος μεγέθους Χολαργού (33.000 κάτοικοι) κτίριο μεγέθους σαν αυτό της Αγαμέμνονος ; Είχε άλλος Δήμος μεγέθους Χολαργού 2 ΚΕΠ ; Μήπως το ΚΕΠ της Ασπασίας το έκλεισε ο Νοκολάου ;
      Μήπως χρεώνεις στο Νικολάου και τα χαράτσια τύπου Στουρνάρα που πληρώνουν οι Παπαγιώτες 20 χρόνια τώρα ;
      Και τελικα, έχουν κληθεί ή θα κληθούν με διαδικασίες που μόνο εσύ ξέρεις να πληρώσουν οι Χολαργιώτες τα όποια χρέη του Δήμου.; Το λέει κάποιος νόμος που ξέρεις και μας τον κρατάς μυστικό ; Εχει εφαρμοσθεί αυτός ο νόμος "Βραχιολίδη" σε άλλο Δήμο της Επικράτειας ;
      Μίλα κι' εσύ, ρε Νικολάου. Σε λίγα χρόνια δεν θα θυμάται κανένας ποιός έφτιαξε την Περικλέους. Θα σε θυμούνται μόνον για τους καυγάδες σου με τους δημοσιογράφους

      Διαγραφή
    2. Ο Νικολάου μιλάει με τα έργα του, όχι με καραγκιόζηδες.

      Διαγραφή