Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΕ!!!

ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΑΣ!
Γι’ αυτό η  τρόικα έριξε στα μαλακά τον Σαμαρά. Τον κρατά στην εξουσία και δρομολογεί τις διαδικασίες  ώστε από τη νέα ευρωβουλή να περάσει το ευρωσύνταγμα που θα καταργεί τα έθνη-κράτη!
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ"!!!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Ο λαός για μια ακόμη φορά οδηγείται  στις επόμενες εκλογές ως πρόβατο επί σφαγή! Πίσω στα υποσχέσεις που του τάζουν και τα καθρεφτάκια που του δείχνουν οι πολιτικοί ολετήρες (βλέπε 500 εκατομμύρια πλεόνασμα που θα μοιραστεί σε ένα εκατομμύριο Έλληνες), κρύβονται οι στόχοι του επόμενου ευρωκοινοβουλίου που θα βάλει ταφόπλακα στην Ελλάδα και στο Σύνταγμά μας! Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) προσλαμβάνει όλο και πιο σκληρά χαρακτηριστικά φασιστικού καθεστώτος. Ποιος θα φανταζόταν ότι ο θεσμός των ισοτίμων μελών, γιατί ως τέτοιος ξεκίνησε, θα μετεξελισσόταν σε δικτάτορα;
Σήμερα η ΕΕ αποτελεί μια νέα μορφή στυγνούς δικτατορίας η οποία ενδύεται τον μανδύα της δημοκρατίας για να βιάζει τελικά την ελευθερία των πολιτών και να εξουσιάζει-υποδουλώνει κράτη! Δεν βλέπετε τι γίνεται στην Κριμαία; Μία φασιστικής αντίληψης Ευρώπη απειλεί με κυρώσεις τον κριμαϊκό λαό επειδή η θέλησή του μέσα από το δημοψήφισμα εκφράστηκε με τέτοιο τρόπο που δεν συμβαδίζει με το συμφέρον της Ε.Ε. Και αφού η ΕΕ γουστάρει να καθυποτάξει στο άρμα της την Ουκρανία, γράφει στα παλιά της παπούτσια το τι αποφασίσει ο κριμαϊκός λαός, με συνέπεια ο Βενιζέλος ως προεδρεύων της ΕΕ μπορεί να απειλεί με κυρώσεις ακόμη και τη Ρωσία!

Οι επόμενες ευρωεκλογές για τις οποίες ο Α. Σαμαρά πήρε  διαβατήριο επιτυχημένου Πρωθυπουργού με το πρωτογενές πλεόνασμα από το οποίο θα μοιράσει 500 εκατομμύρια ευρώ σε ένα εκατομμύριο φορολογούμενους πολίτες! Είναι όμως ο πολιτικός που πανηγυρίζει πάνω από το αίμα των Ελλήνων, είτε απολυμένοι είναι αυτοί και άνεργοι είτε όσοι έθεσαν τέρμα στη ζωή τους! Ο υπόλοιπος χειμαζόμενος λαός θα προσέλθει στις κάλπες υποκείμενος σε πλύση εγκεφάλου για την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία εισέρχεται η οικονομία μας και ότι η κρίση βρίσκεται ήδη πίσω μας!
Τα χειρότερα όμως είναι μπροστά μας. Η επόμενη ευρωβουλή που θα προέλθει από τις εκλογές της 25ης Μαΐου θα είναι η ευρωβουλή εκείνη η οποία θα κληθεί να επιβάλει και να εφαρμόσει το νέο Ευρωσύνταγμα που θα διέπει την λειτουργία όλων των κρατών της ΕΕ! Ας μην ξεχνάμε ότι το Ευρωσύνταγμα έχει ήδη συμφωνηθεί από τις κυβερνήσεις 25 κρατών-μελών από τον Οκτώβριο του 2004 επί κυβερνήσεως Καραμανλή στην Ελλάδα!  Αυτό λοιπόν το Ευρωσύνταγμα θα είναι το νέο… ευαγγέλιο στο οποίο θα υποταχθούν όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί. Με την ψήφιση του  Ευρωσυντάγματος από το επόμενο ευρωκοινοβούλιο ουσιαστικά θα καταργηθούν τα συντάγματα των χωρών-μελών και τα κράτη της ΕΕ θα υπακούουν στο ενιαίο για όλες της χώρες, Σύνταγμα! Κατ’ αντιστοιχία, με την ψήφιση του Ευρωσυντάγματος θα πάψει να έχει ισχύ και το ελληνικό Σύνταγμα οι δε Έλληνες πολίτες θα λογοδοτούν στο διευθυντήριο της Ευρώπης! Με λίγα λόγια το Ευρωσύνταγμα θα κονιορτοποιήσει, θα ισοπεδώσει και θα καταργήσει οριστικά το Σύνταγμά μας! Και βεβαίως, θα οδηγήσει στην κατάργηση της Ορθοδοξίας μας ως επίσημης θρησκείας του ελληνικού κράτους, μια και το νέο Σύνταγμα δεν θα προστατεύει το θρήσκευμα της Ελλάδος, όπως σήμερα το ελληνικό, αντιθέτως, θα παρέχει δίχτυ προστασίας στον ισλαμισμό! Όπως γίνεται σαφές, το επερχόμενο Ευρωσύνταγμα θα καταργήσει σταδιακά τις μεγάλες εορτές της χριστιανοσύνης (Πάσχα, Χριστούγεννα, Άγια Θεοφάνεια) οι οποίες θα πάψουν να έχουν εθνικό χαρακτήρα, ενώ και οι άγιες εικόνες θα καθαιρεθούν από τα σχολεία δικαστήρια κ.λ.π. για να μην προσβάλλονται ή ενοχλούνται οι αλλόθρησκοι! Η κατάργηση των εθνικών συμβόλων (επέρχεται ο θάνατος της ελληνικής σημαίας) και εθνικών παρελάσεων θα είναι πλέον αναπόφευκτα επακόλουθα, αφού με το Ευρωσύνταγμα όλοι οι λαοί θα χάσουν τα εθνικά τους χαρακτηριστικά και θα ομοσπονδοποιηθούν σε ένα κράτος όπου δεν θα κατισχύει η έννοια του έθνους-κράτους!
Όλα αυτοί θα είναι οι επόμενοι στόχοι της ΕΕ γι’ αυτό τον λόγο ο Α. Σαμαράς πρέπει να φτάσει στις εκλογές με το… φωτοστέφανο του επιτυχημένου! Για να μην ξεχνιόμαστε. Όλες τις μεγάλες συνθήκες της ΕΕ στις οποίες μπαίνει και από μία ταφόπλακα στην Ελλάδα τις έχουν υπογράψει Ν.Δημοκράτες. Σε μία μάλιστα από αυτές έχει ξαναβάλει την υπογραφή του ο ίδιος ο Σαμαράς.
Δείτε τις:
1.      Η Συνθήκη του Μάαστριχτ, υπεγράφη στις 7 Φεβρουαρίου του 1992 στην ομώνυμη πόλη, από την οποία πήρε και το όνομά της. Από την Ελλάδα τις υπογραφές έβαλαν ο σημερινός Πρωθυπουργός και τότε υπουργός Εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς και ο τότε υπουργός Εθνικής Οικονομίας Ευθύμιος Χριστοδούλου.
2.      Η Συνθήκη της Λισσαβόνας, ή επονομαζόμενη «Μεταρρυθμιστική Συνθήκη», είναι διεθνής συνθήκη που τροποποιεί τις ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007 και για την Ελλάδα τις υπογραφές έβαλαν ο τότε  Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής  και η τότε υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
3.      Το Ευρωσύνταγμα συμφωνήθηκε από τις κυβερνήσεις των 25 κρατών μελών και υπογράφηκε σε τελετή που έγινε στη Ρώμη στις 29 Οκτωβρίου 2004. Για τη χώρα μας υπέγραψαν ο τότε  Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής  και η τότε υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

 "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου