Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Μπροστά σε αυτά τα τσογλάνια έχει κάτσει στα τέσσερα ο Σαμαράς και αποδέχεται ό,τι πιο εξωφρενικό του ζητούν! Χαρτογιακάδες του κερατά, υπαλληλίσκοι των τοκογλύφων κάνουν κουμάντο σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τα πολιτικά σκύβαλα να υπακούουν σε όσα εξωφρενικά ζητούν τα παλιόμουτρα. 
Ιδού λοιπόν τι άλλο απαιτούν:
1. Νέες μειώσεις στους μισθούς
2. Να γίνονται ανταπεργίες από τους εργοδότες και
3. Να απελευθερωθούν οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα!

Τι λόγος πέφτει στα τσογλάνια της τρόικας το τι κάνει ο ιδιωτικός τομέας; Αυτοί υποτίθεται ότι ήρθαν να βάλουν τάξη στο δημόσιο, ο ιδιωτικός τομέας είναι χωράφι των ιδιωτών και όχι δικό τους! Και όμως, ο Σαμαράς και τα άλλα πολιτικά σκύβαλα έδωσαν το ελεύθερο στη μούργα τοκογλύφων να αλωνίσει και στον ιδιωτικό τομέα. Εδώ, τους έδωσαν το ελεύθερο να μπουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να αποφασίζουν να καταργήσουμε την αμυντική μας βιομηχανία, το σε ποιες μονάδες θα βάλουμε λουκέτο, ποια νησιά μας πρέπει να εκκενώνουμε και ό,τι άλλο γουστάρουν, δεν θα τους δώσουν το ελεύθερο να ξεσκίσουν τους ιδιώτες;

Και ο δοσίλογος Σαμαράς έχει το θράσος, να μιλάει για ...ανάπτυξη στη χώρα!!! Ναι, ανάπτυξη στο άδειο του το κεφάλι! Με απελευθέρωση των απολύσεων, με νέες μειώσεις στους μισθούς και με νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ και με νέα άνοδο της ανεργίας, θα έχουμε άνοδο, Σαμαρά! 
Πόσο πιο γελοίος θα γίνεις ακόμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου