Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ BOEING

Νέες σημαντικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, προκύπτουν ύστερα από την αποκάλυψη ότι δορυφόρος εντόπισε δύο αντικείμενα που μπορεί να ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροπλάνο, στον Ινδικό Ωκεανό.
Οι ερευνητές μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για την πιο αξιόπιστη πληροφορία που είδες το φως της δημοσιότητας από την ημέρα της εξαφάνισης του μοιραίου αεροσκάφους.
Οι Αρχές της Αυστραλίας και συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ τόνισε πως «νέες και αξιόπιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σε σχέση με την έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» και πρόσθεσε πως «η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) έχει λάβει πληροφορίες που βασίζονται σε δορυφορικές εικόνες των αντικειμένων που πιθανώς σχετίζονται με την αναζήτηση».
14b337dcf2d846f00450bf47e1d54780
Πιθανότατα να πρόκειται για την ουρά του αεροσκάφους
Τα 24 μέτρα μέγεθος φτάνει το μεγαλύτερο από τα δυο ασαφή αντικείμενα που εντοπίστηκαν στον Ινδικό Ωκεανό από δορυφόρο και πιθανόν να έχουν σχέση με την πτήση MH370 της Malaysia Airlines.
«Τα αντικείμενα είναι σχετικά ασαφή. Είναι αντικείμενα ενός ορισμένου μεγέθους, πιθανόν μέσα στη θάλασσα, που βυθίζονται και ανεβαίνουν στην επιφάνεια» κατά διαστήματα, δήλωσε ο Τζον Γιανγκ, αξιωματούχος της Αυστραλιανής Αρχής για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA).
«Το μεγαλύτερο (από τα δύο αντικείμενα) δείχνει να είναι 24 μέτρα. Το άλλο είναι μικρότερο», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.
Ο Ντέιβιντ Γκάλο μάλιστα, ο οποίος ήταν στους επικεφαλής της αναζήτησης για την πτήση της Air France Flight 447 που συνετρίβη το 2009, υπογράμμισε στο αμερικανικό δίκτυο CNN πως «αν αυτό το κομμάτι που είναι τόσο μεγάλο, ανήκει στο αεροπλάνο, ίσως είναι το τμήμα της ουράς».
7f783f134c596c9eb026359498967659
Η περιοχή που ερευνούν τα αεροσκάφη στον Ινδικό Ωκεανό και η πιθανή πορεία του μοιραίου Boeing
image.ashx

 Τα αντικείμενα όπως τα κατέγραψε ο δορυφόρος. Σημειωτέον πως η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 16 Μαρτίου
 e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου