Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ-ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ EURO 2014! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

...ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!
Η Εθνική Παίδων έχσε με 1-0 από τους Το΄ρυκους και είπε αντίο στην τελική φάση του Euro 2014.
Στο γήπεδο της Παναχαϊκής βρέθηκαν πάνω από 1500 άτομα, και είδαν ένα κακό παιχνίδι με πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και ελάχιστες φάσεις. Σε μια από αυτές, η Τουρκία στο 60’ με τον Ουνάλ ύστερα από σέντρα του Ιντσέντερε, έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Η ελληνική ομάδα είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Καρβουνίδη και Μανθάκη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Τα χειρότερα έρχονται. Στο μουντιάλ της Βραζιλίας η εθνική ανδρών ποδοσφαίρου θα γίνει σάκος του μποξ από τις αντιπάλους της. Η επιμονή των ανθρώπων της ΕΠΟ να μην βάζουν την ελληνικήβ σημαία στο πέτο των ποδοσφαιριστών αλλά το σήμα-γιαλαντζί που καταργεί τον σταυρό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ!!! Συνεχίστε εξυπν΄κηδες. Η θεία δίκη του σταυρού που λείπει από τη σημαία θα σας τιμωρεί! 

5 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ΕΠΟ έχει καταντήσει περίγελος με το σήμα-μαϊμού! Και το χειρότερο φέρνει και γκαντεμιά!

    Ας κάνει το καλό η ΕΠΟ και να βάλει επιτέλους το γνήσιο σήμα που έχει την ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήνυμά μου προς ΕΠΟ μεριά:

    Να αλλαχτεί εδώ και τώρα αυτό το απαράδεκτο σήμα που υπάρχει στις φανέλες της εθνικής μας ομάδα γιατί είναι πολύ καταραμένο, φέρνει πολλές συμφορές και άτυχα αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ψηφίζω το γνήσιο εθνόσημο που υπάρχει στο μπλογκ εδώ και πολύ καιρό που είναι το τέλειο σήμα και συνδιάζει την ελληνική σημαία και παραπέμπει σε καθαρά ποδοσφαιρικό εθνόσημο. Μπράβο σε αυτόν που το σχεδίασε και ας μάθουν στην ΕΠΟ γιατί αυτό το σήμα πρέπει να υπάρχει στις εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας καταλάβουν στην ΕΠΟ ότι τα ψέματα τελείωσαν και έρχεται σύντομα η στιγμή που πρέπει να ξηλωθεί το εκτρωματικό μαϊμουδίστικο σήμα και να βάλουν το σήμα εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία στις εμφανίσεις της η εθνική μας ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή