Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ GREY ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ"!

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου όπου στεγαζόταν το Grey κ. Πούλιος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας για να μας πει ότι όσα έχει γράψει στο facebook ο υπεύθυνος της επιχείρησης GREY είναι ψευδή και ότι βρίσκεται στο κρατητήριο για φθορά ξένης περιουσίας. 
Ο κ. Πούλιος είπε επίσης ότι: "το ενοίκιο δεν ήταν 8.200 € μηναίως αλλά 6.900 €  και είχαμε συμφωνήσει ότι θα πήγαινε το ενοίκιο στα 6.000 € εφόσον πλήρωνε τα προηγούμενα ενοίκια. Όμως δεν μας είχε πληρώσει για πολλούς μήνες και όχι μόνο μάς άφησε χρέος 56.000 € αλλά κατέστρεψε και το μαγαζί από πάνω. Γι' αυτό τον λόγο συνελήφθη και ήδη βρίσκεται στο κρατητήριο για φθορά ξένης περιουσίας". 
Ο κ. Πούλιος μας έκανε και υποδείξεις ότι δεν πρέπει να γράφουμε ό,τι λέει ο καθένας και ότι προηγουμένως πρέπει να το ...ερευνούμε!!! 
Τι να μην γράψουμε κ. Πούλιο; Το ευχαριστήριο στους πελάτες του ή να ψάξουμε αν το ενοίκιο δεν είναι 8.200 ευρώ αλλά 6.900 ευρώ; Να βρούμε τα μισθωτήρια συμφωνητικά πρώτα πριν κάνουμε ανάρτηση για το κατάστημα που έκλεισε; Καλά κάνατε και μας πήρατε τηλέφωνο αλλά τις υποδείξεις κρατήστε τις για σας, διότι αν γινόταν κάτι τέτοιο, τότε δεν θα υπήρχαν ούτε καν τα δελτία τύπου. Θα έπρεπε ο καθένας να ψάχνει αν ισχύει το δελτίο τύπου για να το δημοσιεύσει. Είπε για παράδειγμα ο Τσίπρας ότι ο Σαμαράς ξεπουλήθηκε στους τοκογλύφους; Ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να το δημοσιεύσει γιατί πρέπει πρώτα να διαπιστώσει αν πράγματι ο Σαμαράς ξεπουλήθηκε στους τοκογλύφους!!! 
Όταν ρωτήσαμε τον κ. Πούλιο αν θεωρεί το ενοίκιο των 6.900 € συμβατό με την οικονομική κατασταση της εποχής μας, είπε ότι ...γι' αυτό τον λόγο δέχτηκε να κατεβάσει το ενοίκιο στα 6.000 ευρώ εφόσον ο ιδιοκτήτης του GREY πλήρωνε τα χρεωστούμενα! 
Κύριε Πούλιο και το ESPRIT 50 μ. πιο πέρα έκλεισε γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει 7.000 ευρώ τον μήνα. Στη σημερινή κρίση πώς περιμένετε να βγουν 6.000 ευρώ τον μήνα, από τους καφέδες; Ούτε 1.500 ευρώ δεν μπορεί να πληρώσει ο επαγγελματίας σήμερα που ο Σαμαράς θα τον φορολογεί από το πρώτο ευρώ με 26%. Με τέτοια ενοίκια των 6.000 ευρώ, σε λίγους μήνες ο Χολαργός θα είναι καμμένη γη!!! 

9 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΨΩΝΑΡΕΣ ;
    ΤΙ 6900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 8200 ΚΑΙ 6000 ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;
    ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΟΙΚΙΟ 1300 ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ , ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΕΣ !
    ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΩΝΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ "ΑΚΟΠΟ" ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΦΕΔΟΠΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .
    ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΑΝΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ 8200 ΣΤΑ 6000 ΤΟ ΜΗΝΑ ,ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ "ΨΥΧΙΚΟ" .
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΙ" .
    ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ Ή ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ .

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΙΛΑΩ) .
    ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ,ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ .ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ .
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ 3000 ΕΥΡΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ 2500 .

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕΔΑΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ.
    ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ , ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.
    ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ .
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Ο Κ. ΠΟΥΛΙΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ GREY ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ .
    ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ? ΞΑΝΑΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΩΣΤΑ 25,000€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΑ , ΧΡΩΣΤΑΕΙ 25000 ΕΥΡΩ , ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ,ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ,ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ .
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ;
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ,ΕΚΛΕΙΣΕ !
    ΤΕΛΟΣ !
    ΑΣ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ.
    ΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ !
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΚΕΜΠΑΜΠ Ο "ΜΗΤΣΟΣ" .
    ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ . ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ο ΠΟΥΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΙΚΟ Ο ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ , ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, ΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ .
    ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
    ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .
    ΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ , ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ , ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ , ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΦΟΡΟΣ ,ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ,Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ , Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ , ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. distihos yparhoyn lalakes pou ta dinoun afta ta enoikia ke kanoun mages tous idioktites. oso gia to sigekrimeno tha valw ti gata mou na.....kleei

    ΑπάντησηΔιαγραφή