Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛOΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ! 
Δείτε τους ξεφτίλες-κουκουλοφόρους του διαδικτύου σε Χολαργό-Παπάγου οι οποίοι πασχίζουν να παίξουν και ρόλο  σε τοπικό επίπεδο, κάτι που είναι αδύνατον διότι βρίσκονται μονίμως μέσα στην τρώγλη τους. Αφού μέσα από την τρώγλη τους ανακατεύονται καθημερινά με τα σκατά και τα τρωκτικά, πώς είναι δυνατόν να διαμορφώσουν και ρόλο; Μόνο και μόνο επειδή πετάνε λάσπη και σκατά όπου βρουν; Τώρα έβαλαν στόχο τον Ηλία Αποστολόπουλο! 
Καλά ρε, τον...μέντορά σας δεν θα τον αγγίξετε καθόλου; 
Το θέμα είναι ότι δεν τους διαβάζει κανείς. Κι ας καμώνονται να ...πειράζουν τις μετρήσεις του alexa.com για να πουν "να, είμαστε πρώτοι γιατί έχουμε τη θέση 2351"!
Σκατά στα μούτρα σας. Δείτε τις μετρήσεις του alexa και θα καταλάβετε ότι είναι ανύπρακτοι. Δεν τους διαβάζει κανείς. Μόνο οι ίδιοι αυτοϊκανοποιούνται. 
Δείτε λοιπόν τα δυο πινακάκια του alexa.com
Τόσο στον επάνω πίνακα όσο και στον κάτω, το απόλυτο κενό! ΜΗΔΕΝ. Ο επάνω πίνακας, λέει: Ποιος επισκέπτεται το ...κουκουλοφορικό blog; Άνδρες, γυναίκες; Ποιας εκπαίδευσης; Ποιας ηλικίας; κ.λ.π. 
ΜΗΔΕΝ, ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ο από κάτω πίνακας έχει το εξής χαρακτηριστικό: Από πού προέρχονται οι επισκέπτες που διαβάζουν το κλισιοσκόπιο; Η κορυφαία λέξη-κλειδί  την οποία χρησιμοποιούν για να μπουν στο συγκεκριμένο blog (αυτοί οι ελάχιστοι-ανύπαρκτοι)  είναι η φράση "Παρατηρητής Χολαργού". Απίστευτο; Μα, οι κουκουλοφόροι το μεγαλύτερο διάστημα ασχολούντο με εμάς, οπότε όσοι ήθελαν να βρουν τις σε βάρος μας  συκοφαντίες τους έμπαιναν στο blog μέσω του "παρατηρητής Χολαργου". 
Όποια αναγνωσιμότητα έχουν τη στηρίζουν στις σε βάρος μας συκοφαντίες και λάσπες. 
Δείτε τον αριστερό κάτω πίνακα με το διάγραμμα όπου έπρεπε να υπήρχε στο σημείο. ΚΕΝΟ και αυτό. Τι λέει ο πίνακας; Ποιο ποσοστό επισκεπτών αυτού του site προέρχεται από την μηχανή αναζήτησης; 
ΜΗΔΕΝ και ΤΡΙΧΕΣ!  

Δείτε όμως και τα αντίστοιχα πινάκια του alexa.com για την εφημερίδα μας. Είναι γεμάτα και δείχνουν επακριβώς από πού προέρχονται οι επισκέπτες -αναγνώστες μας. Τα διαγράμματα επίσης είναι ξεκάθαρα, γιατί ο Ανεξάρτητος-Διπλωματικός Παρατηρητής" διαβάζετε πολύ και από πολλούς και σας ευχαριστούμε γι' αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου