Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΨΥΧΑΡΑ! ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ VODAFONE ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΜΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ 
ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!
Η είδηση είναι εκπληκτική όσο και δηλωτική του τι μπορεί να κάνει ένας δήμαρχος εάν έχει κότσια και αγωνίζεται πραγματικά για τους δημότες του χωρίς να λογαριάζει το όποιο πολιτικό κόστος. Όπως διαβάζουμε από το ilion-news.blogspot.gr, παρουσία εκατοντάδων κατοίκων κι αλληλέγγυων, ξηλώθηκαν τα καλώδια της κεραίας της Vodafone σήμερα το μεσημέρι στην οδό Δήμητρας στην γειτονιά της Αλαμάνας, με δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται σε διακριτική απόσταση και χωρίς να κάνουν κάποια παρέμβαση στην όλη διαδικασία.

Παρόλα αυτά αφού έφυγε ο γερανός και βγήκε στο δρόμο του Περιστερίου, συνελήφθη ο οδηγός απ'τις αστυνομικές δυνάμεις και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, με εντολή της Vodafone, για φθορά ξένης περιουσίας.

Στο άκουσμα της είδησης, εκατοντάδες πολίτες κατευθύνθηκαν κι έμειναν εκεί για ώρες, στο Α.Τ. Περιστερίου, μαζί με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

Να σημειωθεί ότι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο είχε βγάλει ψήφισμα στήριξης στον αγώνα των κατοίκων για το κατέβασμα της κεραίας στην Δήμητρας.

Όπως ανέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι που οι ίδιοι ξήλωσαν τα καλώδια απ'τις κεραίες, όπως αποφάσισε η συνέλευση των κατοίκων της γειτονιάς: Πάνος Κουτσιανάς απ΄το Αριστερό Σχήμα Ιλίου κι ο Γιώργος Σταματόπουλος απ'την Λαϊκή Συσπείρωση: 

"Η σύλληψη του οδηγού του γερανοφόρου είναι παράνομη αφού ο ίδιος δεν προξένησε καμία φθορά στις κεραίες. 
ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ"

Φωτογραφίες από το κατέβασμα της κεραίας, μπείτε μέσα να δείτε:



Περισσότερες εντός...



epitropesdiodiastop.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. είδατε σε καμιά φωτο τον δήμαρχο;
    όχι δεν τον είδατε γιατί δεν ήταν εκεί, όπως δεν είναι και σε καμιά κινητοποίηση μαζί με τους δημότες. Μόνο στην επικεφαλίδα του άρθρου είναι και παίρνει αδίκως τα εύσημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aisxros titlos,o dimarxos den einai pouthena,,oute se afti tin keraia alla oute sths alles pou oi polites tou iliou eriksan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτάξτε φάτσα που καμαρώνει κιόλας!!!!πολλά μπράβο στον άσχετο για τον τίτλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Προφανώς ο συντάκτης του κειμένου έκανε ένα κολοσσιαίο λάθος, καθώς ο "Δήμαρχος - Ψυχάρα" ούτε υπήρξε ποτέ στη συγκεκριμένη κινητοποίηση, ούτε βοήθησε με τον παραμικρό τρόπο το κίνημα των κατοίκων. Λίγη προσοχή αγαπητέ συντάκτη, καθώς οι κάτοικοι που έχουν παλέψει μήνες, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που τρώνε τις μηνύσεις των εταιρειών, εξανίστανται με τέτοια δημοσιεύματα, που προβάλλουν το δήμαρχο που μόνο "ψυχάρα" δεν τον λες. "Κοτάρα", ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν είναι άσχετος , γνωρίζει ότι ο δήμαρχος θα ανταποδόσει τις υπηρεσίες που του προσφέρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σου! Ακόμα να το κατεβάσεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή