Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;

Δημοτικές  εκλογές  2014

της Κατερίνας Μαυροειδή

Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου
της Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου - Χολαργού

            Η λαίλαπα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα με όσα δεινά και αν επέφερε, μας έδωσε και μαθήματα ανθρωπισμού, μαθήματα στα οποία είχαμε παταγωδώς απορριφθεί κατά την υλιστική εποχή της ασυδοσίας και της ρεμούλας. Το κυνήγι του εύκολου πλουτισμού, του ηθικού αμοραλισμού, του βολέματος, της αρπαχτής, της μίζας, της έπαυλης και του cayenne, μας έκανε να εκτιμάμε την ύλη και όχι τις πραγματικές αξίες. Μας δημιούργησε εσωστρέφεια, αποκλεισμό και αδιαφορία για τον συνάνθρωπο σε μια κοινωνία άφιλη, εγωκεντρική και εγωιστική.
            Στην μεταβατική εποχή που βιώνουμε, πολλά έχουν αλλάξει και πολλά ακόμα οφείλουν ν' αλλάξουν! Διάγουμε την εποχή της ωριμότητας και του σκεπτικισμού, τουλάχιστον όσοι διαθέτουμε νοημοσύνη και ευαισθησία, που θέλω να πιστεύω, ότι καθημερινά ο αριθμός αυτός των συμπολιτών μας αυξάνεται και πληθύνεται, συνειδητοποιώντας ότι η επόμενη μέρα που θα ξημερώσει οφείλει να είναι εποχή κάθαρσης, αναδόμησης, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς.
            Σε συνέχεια λοιπόν των συντελουμένων αλλαγών στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, γεννάται το ερώτημα με ποια κριτήρια θα επιλέξουν πλέον οι συνδημότες-συμπολίτες μας αυτούς που θα ηγηθούν στη συνέχεια, δεδομένης της αδιαφορίας και της εύλογης απαξίας του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών.
            Ανεξαρτήτως λοιπόν πολιτικής τοποθέτησης, επιλογή σεβαστή για τον κάθε πολίτη-δημότη, η όποια επιλογή, οφείλει να είναι πλέον ώριμη και συνειδητοποιημένη. Υποσχέσεις, φανφάρες, θεατρινισμοί, image-makers, αλόγιστη οικονομική προεκλογική δαπάνη, υπερφίαλα ανεδαφικά προγράμματα, παπαγαλισμοί, μηχανισμοί υποστήριξης πολιτικής παρουσίας-επικοινωνίας, που σκοπό έχει την σκηνοθεσία επίπλαστης και απατηλής προσωπικότητας, καθώς και όλα όσα έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, δεν θα πρέπει πια να μας επηρεάζουν.
          Τα υποκειμενικά κριτήρια των ψηφοφόρων είναι εύλογο να διαφέρουν, αλλά τα αντικειμενικά, δεν μπορεί παρά να είναι τα ίδια. Ποιά είναι αυτά;  Είναι  συγκεκριμένα και απλά, όχι επίπλαστα, αλλά πραγματικά και έχουν να κάνουν με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του κάθε υποψηφίου, τα πνευματικά και ψυχικά του χαρίσματα, τα ηγετικά του προσόντα, την παιδεία του, την καλλιέργειά του, την πορεία του στον επαγγελματικό στίβο, την θέρμη του για ανιδιοτελή προσφορά, τον ανθρωπισμό του, την θέλησή του, τα δείγματα γραφής που έχει δώσει, το όραμά του για το μέλλον, την δύναμη, την ελπίδα και το κουράγιο να αλλάξει ό,τι σαθρό και απαξιωμένο εξακολουθεί να ανθίσταται και που σήπεται, απομεινάρι της εποχής του χθες.   
            Με όλα όσα προανέφερα, σκοπός μου είναι να σας προβληματίσω και όχι απαραίτητα να σας παροτρύνω να με ψηφίσετε. Επιδιώκω να σας προκαλέσω να σκεφτείτε με σοβαρότητα, ευθύνη και  συνείδηση για την όποια επιλογή σας !
            

7 σχόλια:

  1. ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ;
    ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ,ΛΕΥΚΟ ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ.

    ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΜΑΣ.
    ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ,ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ,ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ , ΜΑΖΙ !

    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΣ , ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ .

    ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ-ΓΕΙΤΟΝΙΑ , ΛΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !

    ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΟΛΟΙ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

    ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ , ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ .

    ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΕΓΩ , ΕΜΕΙΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ;

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.
    ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ .
    ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ .
    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

    ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200% ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΠ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ή ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ .

    ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ,ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ,ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.

    ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΠΑΛΙ.

    ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΒ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
    ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ - ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΒ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ SUPER MARKET ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ .

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ Ή ΟΧΙ ;

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ .


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ "ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ .


    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ γείτονα, σας αποκαλώ έτσι γιατί μου στερείτε την χαρά της επωνυμίας σας, δεν κατάφερα να εντοπίσω πουθενά στο άρθρο μου υποσχέσεις για χλιδάτους κατασκευαστικούς κολοσσούς, ελβετικά σαλέ, πολυτελείς περιβαλλοντικές επεμβάσεις, ανεξάντλητες παροχές, χρυσά κουτάλια και πακτωλό χρημάτων, είτε από το ΕΣΠΑ, είτε από το "λυχνάρι του Αλλαντίν".
      Αντίθετα έκανα μνεία για Ανθρωπιά, για ευαισθησία, για κοινωνική μέριμνα με τα λίγα που μπορούν να εξοικονομηθούν και ποιοτικά χαρακτηριστικά υποψηφίων που μεταφράζονται σε σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.
      Κατέκρινα υπερφίαλα ανεδαφικά προγράμματα και επίπλαστες προσωπικότητες, επιδιώκοντας να προβληματίσω τους συνδημότες μου για τις όποιες επιλογές τους.
      Οπότε με την απάντησή σας οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι ή δεν διαβάσατε το άρθρο μου και απαντάτε από μνήμης σε άλλο, ή δεν το κατανοήσατε.
      Την αγανάκτησή σας, την συμμερίζομαι απόλυτα, γιατί κι εγώ το ίδιο νοιώθω μαζί με τα εκατομμύρια άλλων εξαθλιωμένων Ελλήνων.
      Η μοναδική μου επιδίωξη, η οποία υποστηρίζεται ένθερμα στο άρθρο μου, είναι η επιθυμία μου για κάθαρση, αλλαγή, αναδόμηση, δικαιοσύνη και ανθρωπιά.
      Φυσικά και δεν θέλω να με ψηφίσετε, αν έτσι κρίνετε και διαφωνείτε με τα όσα πρεσβεύω.
      Πάντως σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μοιραστείτε μαζί μου τις σκέψεις σας και την αγανάκτησή σας.

      Κατερίνα Μαυροειδή
      Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της
      Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου - Χολαργού

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ,Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ,Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 - 7 ΧΡΟΝΙΑ .
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ,ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ .

      ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ;
      ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ;
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗ ΔΕΗ Ή 15000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ;
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
      ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ , ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !
      ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ MONTPELLIER , ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙ !!!!!!!

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ , ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΛΕΝΕ.

      ΝΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ , ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ SWOT !!!!

      http://indobserver.blogspot.gr/2014/04/blog-post_423.html#comment-form

      ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ SWOT ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ MANAGEMENT ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ" ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ !

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ;

      ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΚΕΤΕ.
      ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ !
      ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ , ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ .
      ΕΓΩ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΥΤΕ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ .
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
      ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ .

      ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ;
      ΑΝ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΤΡΕΑ, ΑΝΤΩΝΗ, ΓΙΑΝΝΗ, ΘΑΝΑΣΗ, ΛΟΥΚΟΥΛΟ,ΦΟΥΦΟΥΤΟ.....ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ;

      ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ,ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ; ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ "ΝΤΑ" ;

      ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΜΥΜΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ .

      ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ;

      ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ;

      ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΩ ΠΟΤΕ.
      ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΣΤΥΓΝΗ,ΞΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΑΠΛΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ;
      ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ;
      ΕΙΠΑΜΕ ....,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ , ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ .

      Διαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ .ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ,
    Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ,ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΙ .

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ,ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ GRAFFITIES ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ Ή ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ "ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" .
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ "¨ΜΙΑΣΜΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ !!!
    ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΟΙΚΤΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ .

    ΑΡΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΣΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ή ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι κουραζςσαι φιλε μου δεν κσταλαβαινω , αφου ολοι για την τσεπη τους παλευουν και μας εχουν γραμενους την επομενη των εκλογων. Και η κα Μαυροειδη και ολοι τους . Η κα Μαυροειδη μετα τη θητεια της στο ΚΑΠΗ αλλαξε παραταξη οπως η περισδοτεροι. Που ειναι οι αξιρς και οι ευαισθησιες και τριχες ισιες και κατσαρωμενες. Ο αρχηγος σας κα Μαυροειδη αν δεν ηταν στα ΚΑΠΗ δεν θα το ηξερε ουτε η θεια του η Μελπωμενη. Ξαφνικα ολοι εγιναν σωτηρες απο το πουθενα. Βρε αντε να τα πειτε σε κανενα μογγολο ολα αυτα μπας και σας πιστεψει , αχρηστοι ολοι που μας δουλευετε μπροστα στη μουρη μας λες και τρωμε πριονιδια δεν εχετε τσιπα καθολου. ΟΥΣΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ. ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ. ΠΡΙΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΟ ΤΡΩΤΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ; XA XA XA MEINETE ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι φιλε μου συμφωνω απολυτα καλος δεν ειναι αυτος που μενει σταθερος σε μια πολιτικη γραμμη , ακομα και αν χασει . Καλος ειναι αυτος που κοιταζει μονο την τσεπα του και αναλογα ποιος θα του δωσει περισσοτερα διφραγκακια πηγαινει απο το ΚΚΕ στο ΠΑΣΟΚ απο το Πασοκ στη ΝΔ , απο τον Νικολαου στον Ξυδη απο τον Ξυδη στον Νικολαου κοκ. Αυτος ειναι ο καλος , ο μαγκας , ο γαμαος , ο " σας εχω χεσμενους την επομενη των εκλογων" . Αυτους να ψηφισεις αρχηγε μου και μετα να γυρισεις στο σπιτακι σου και να δεις την Πανια αφου και αυτους που ψηφισες παρατραγουδα ειναι. Καλα κρασια και καλο βολι μεγαλε και ψαξε να βρεις σε ποιον πληρωνει το καλαθι ο Δημο. Μονο στον εαυτο του ρεεεεεε αντε ξυπνα επιτελους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή