Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! "ΧΤΥΠΗΣΑΝ" 5 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ!

Η κατάσταση στον Χολαργό με τους αλλοδαπούς εγκληματίες έχει παραγίνει. Η Αστυνομία, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να ελέγξει τα πράγματα. Απλά παρίσταται εκ των υστέρων, για να καταγράψει το συμβάν και... τέλος! Οι ίδιοι ληστές που πριν από ενάμισι μήνα  ρήμαξαν την 17 Νοέμβρη (δείτε εδώ που είχαμε γράψει σχετικά), δρουν ανενόχλητοι και προχτές ξαναχτύπησαν σε 5 σπίτια! Το ένα από αυτά είναι το ίδιο απ' όπου είχαν ξαφρίσει χρυσαφικά της ιδιοκτήτριας που είχε φέρει στην Ελλάδα από τον Καναδά όπου ζούσε επί χρόνια. Τώρα, με την απουσία της γυναίκας στην επαρχία, οι κακοποιοί της βούτηξαν ό,τι είχε απομείνει στο σπίτι της (επί της πλατείας Κύπρου). Μέχρι και ρούχα της έκλεψαν. Ως συνήθως, κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτε! 
Όταν η Αστυνομία βλέπει ότι στο ίδιο σημείο ξαναχτυπούν οι εγκληματίες, δεν μπορεί να υποθέσει ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που περιφέρονται της πλατείας Κύπρου, "σημαδεύουν" σπίτια και ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν και όταν βρουν την ευκαιρία μπουκάρουν μέσα; 
Η αστυνομία μπορεί να το υποθέσει και πιστεύουμε ότι το γνωρίζει. Όμως, όταν έχει διαλυθεί παντελώς ο κρατικός μηχανισμός, όταν δεν υπάρχει επανρκές προσωπικό, όταν δεν υπάρχουν περιπολικά ή ακόμη και βενζίνη για να φουλάρουν, τότε τι ψάχνεις να βρεις; Οι άνθρωποι πρέπει να καθιστούν από μόνοι τους οχυρά τα σπίτια τους αν θέλουν να διαφυλάξουν την νπεριουσία και τη ζωή τους!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου