Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

Αρτέμης Σώρρας. Ο άνθρωπος που εμφανίστηκε ως ο αυτόκλητος σωτήρας της Ελλάδας, υποσχόμενος, έμπρακτα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ότι διαθέτει 600 δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 
Η πρόταση κατατίθεται επίσημα στο υπουργείο Οικονομικών το οποίο την παραλαμβάνει αλλά δεν γνωστοποιεί τα αποτελέσματα της έρευνας του –αν έγινε ποτέ – σχετικά με την ορθότητα των ισχυρισμών και, κυρίως, την ύπαρξη ή όχι του μυθικού αυτού ποσού. Στις έντονες δημοσιογραφικές πιέσεις του zougla.gr, τόσο το υπουργείο Οικονομικών όσο και η Τράπεζα της Ελλάδας απαντούν… «ουδέν σχόλιον».

Ο Αρτέμης Σώρρας αποδεικνύει τα λεγόμενά του σε ελληνικό δικαστήριο, στο οποίο παρουσιάστηκε κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκλησης πανικού και αποκτάει έτσι και θεσμική νομιμοποίηση των ισχυρισμών του και περνάει στην αντεπίθεση: μηνύει όλους τους κυβερνώντες και τους βουλευτές στον Άρειο Πάγο με την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας».

Θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία η ελληνική κυβέρνηση δρα «προδοτικά» αγνοώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και την απαγκίστρωση από το χρέος, ή μια καλοστημένη απάτη; Που τελειώνει η αλήθεια και που ξεκινάει ο… μύθος;

Το zougla.gr ανοίγει τον «φάκελο» Αρτέμης Σώρρας και σας παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου