Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ 75.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!

ΠΩ ΠΩ..!ΣΥΜΦΟΡΑ – Περικοπές στα χιλιάρικα που παίρνει η Μενεγάκη   Σοκ στον κόσμο της σόουμπιζ μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά να πιέζεται (από ποιον;) να προχωρήσει σε μείωση των αποδοχών της κολλητής του φίλης Ελένης Μενεγάκη.
Ο Κοντομηνάς -που μέχρι πέρυσι διέθετε ακόμη και το προσωπικό του αεροσκάφος προκειμένου να τον συνοδεύει η Μενεγάκη σε διάφορα πάρτι και εκδηλώσεις- είναι αναγκασμένος, λέει, να περικόψει τις 125.000 ευρώ που παίρνει η τηλεπαρουσιάστρια στον Alpha (75.000 ευρώ είναι η αμοιβή της από το κανάλι, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν εισπράξεις από χορηγούς της εκπομπής και bonus τηλεθέασης).
Η παρουσιάστρια περνάει δύσκολες ώρες (όπως θα έγραφε και η Espresso) μετά τη δημοσιοποιηση των προθέσεων του Κοντομηνά να προχωρήσει σε γενναίο ψαλίδισμα τόσο του μισθού της, όσο και του κόστους παραγωγής της εκπομπής της.
Μάλιστα έχει αρχίσει να προβληματίζεται πολύ σχετικά με το τι έξοδα (ψώνια, διασκέδαση, εκδρομές) θα πρέπει να περικόψει…
«Επί δύο χρόνια δεν είχαμε υποστεί μειώσεις ούτε 1%. Τώρα που η αγορά ανακάμπτει μας προτείνονται περικοπές της τάξης του 30%», φέρεται να είπε η ίδια σε πρόσφατη συζήτηση με τους συνεργάτες της.
Ωστόσο, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά,στον ALPHA το βλέπουν από την εντελώς αντίθετη πλευρά, καθώς θεωρούν, πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο υψηλά συμβόλαια με τα σημερινά οικονομικά και τηλεοπτικά δεδομένα…
mhnpetaslefta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου