Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑΣ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ;

Πριν από λίγο, η γνωστή Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας ανήρτησε τις παρακάτω πασχαλινές ευχές. Εμείς τις απαντήσαμε. Εσείς τι της απαντάτε;
Ελίζα Βόζεμπεργκ: "Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει υγεία, αγάπη και πρόοδο! Στη χώρα μας δεν αξίζει να είναι χώρα δεύτερης ταχύτητας. Η Ελλάδα έδωσε στην Ευρώπη τον πολιτισμό και τη Δημοκρατία. Ήρθε η ώρα να της το ανταποδώσει.

Βραχιολίδης: "Το ότι η Ελλάδα είναι δεύτερης ή και ακόμη χειρότερης ταχύτητας οφείλεται στους πολιτικούς! Αυτοί οδήγησαν με ψευτιές και απάτες τη χώρα σε αυτή την κατάντια. Το ότι ο λαός έπεφτε στην παγίδα και ψήφιζε άτομα σαν τον Παπανδρέου (λεφτά υπάρχουν) ή τον Σαμαρά (ζάππεια και κουραφέξαλα) κατέδειξε ότι ήταν θύμα της απάτης του πολιτικού συστήματος. Οπότε, η ευθύνη του όποια κι αν είναι, δεν παύει να είναι μηδαμινή, ελάχιστη. Το ότι επίσης το ίδιο πολιτικό σύστημα που κατέστρεψε τη χώρα, εξακολουθεί και διαχειρίζεται τις τύχες της σημαίνει ότι η ευχή σας δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Άρα η Ελλάδα θα παραμείνει χώρα δεύτερης ή και ακόμα χειρότερης ταχύτητας". 

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ.

    INTERCONTINENTAL ...........ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1980 ......ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΖΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ-ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή