Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ! ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕNΤΡΟ ΤΟΝ NEO ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

"ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;"
Αυτή η κόντρα ίσως πάει μακρυά. Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τον βρεφονηπιακό σταθμό που εγκαινιάζεται αύριο στη συμβολή των οδών Βερσή και Αλευρά κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα τόσο κατά του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη όσο και κατά του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής κ. Ζορμπά διότι εμπλέκεται λόγω της πολεοδομίας. Οι κάτοικοι σε σχετικό βίντεο κάνουν λόγο για την παρανομία στο VERDE λέγοντας του δημάρχου Ξύδη "Να δούμε πώς θα καλύψετε αυτή την παρανομία;" Σε άλλο σημείο λένε "Ευτυχώς που φεύγει ο Δήμαρχος" και σε άλλο του απευθύνται λέγοντάς του "Εκδικητικά το κάνετε δήμαρχε"
Δείτε την πρώτη σελίδα από τα ασφαλιστικά που κατέθεσαν κάτοικοι και με τα οποία ευλεπιστούν ότι θα ματαιώσουν τα εγκαίνια που έχουν προγρααμματιστεί για αύριο!
ΚΑΤΑ
 
Του ΝΠΔΔ (ΟΤΑ α΄ βαθμού) με την επωνυμία  Δ. Παπάγου-Χολαργού, με έδρα τον Χολαργό, οδός Περικλέους 55, ως καθολικού διαδόχου του ΝΠΔΔ Δ. Χολαργού, νόμιμα εκπροσωπούμενου από τον Δήμαρχό του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Της, με αριθ. Πρωτ. 10662/15.04.14, σύμβασης εκπόνησης έργου «Κατασκευή Δημοτικού Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου», στις οδούς Αλευρά και Βερσή και στο Ο.Τ. 356, της Δημοτικής Ενότητας Παπάγου, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.


2 σχόλια:

  1. Ψηφιστε λοιπον τσ αγαπημενα παιδια του Ξυδη , Αποστολοπουλο , Δασκαλοπουλο για να δειτε τη γλυκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφο στα συνοδά πλοία της ναυαρχίδας. Σταυρό στο Γκοβώτσο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή