Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!

Ξεχωρίζει για την ομορφιά της αλλά και για το πολύ καλό βιογραφικό της. Η Δέσποινα Ζαμπούκου είναι μόλις 28 χρονών, Χολαργιώτισσα και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την φωτογραφία, ακτινοβολεί από ομορφιά. Προσέχοντας όμως το βιογραφικό της, όπως το παρουσιάζει η ίδια, είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Το κορίτσι έχει πολλές γνώσεις και δυνατότητες. Κι επειδή εμείς στον "Παρατηρητή" είμαστε πάντα υπέρ των νέων ανθρώπων, ιδού η ευκαιρία να στηρίξετε ένα νέο πρόσωπο στα δημοτικά πράγματα. 
Προσέξτε λοιπόν το βιογραφικό της Δέσποινας:

Δέσποινα Ζαμπούκου
Πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας

Ονομάζομαι Δέσποινα Ζαμπούκου και γεννήθηκα το 1986 στο Χολαργό. Το 2003 αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Χολαργού και εισήχθην στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Το 2009 έλαβα πτυχίο Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μελέτησα τη Πολιτική Θεωρία και Ιστορία με έμφαση στην ανάλυση οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων σε συνάρτηση με τη δομή των πολιτικών συστημάτων. Τότε  μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με ζητήματα των Διεθνών Σχέσεων και του Συνταγματικού Δικαίου.

Μιλάω Αγγλικά και Ισπανικά.

Από το  2006 εως το 2009 εργαζόμουν στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Μέριμνας και έκτοτε σε εταιρεία προώθησης και εμπορίας χημικών, ως βοηθός του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Θέτω υποψηφιότητα με τη Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού υπό τον Γιάννη Κεχρή, γιατί πιστεύω πως η «αλλαγή σελίδας» αποτελεί πλέον καθολικό αίτημα των δημοτών και επιθυμώ να συμβάλλω ενεργά στο εγχείρημα αυτό, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου