Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ: Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

Ξαναδιαβάστε την απειλή αυτού του ανθρώπου που μας έχει σύρει πάνω από 5 φορές στα δικαστήρια. Παρά το ότι αθωωθήκαμε σε όλα τα δικαστήρια, έφτασε μέχρι και στον Άρειο Πάγο να μας σύρει προκειμένου να μας τιμωρήσει! Ήθελε πάση θυσία χαρτί της δικαιοσύνης που να μας χαρακτηρίζει συκοφάντη του! Τέτοιο το μένος και η εμπάθειά του σε βάρος του εκδότη του 'Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". 
Δείτε τώρα μια απειλή με τη μορφή ανώνυμου σχολίου αλλά που εκφράζει απόλυτα τον διώκτη μας. Είναι σα να μιλάει ο ίδιος: "Ενημερωτικά, ο εισαγγελέας θα καλέσει την Καζάκου να του πει αν είναι στο ψηφοδέλτιο του Αποστολόπουλου και την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έκανες το μεγάλο λάθος. Λίγες μέρες σου μείνανε. Και εκτός από τη φυλάκα που θα φας, έρχεται και αγωγή που θα σου πάρει τα σώβρακα και θα σε αφήσει στο δρόμο".

Εμείς την αλήθεια δεν την φοβόμαστε. Πάντα με χαρτιά και ντοκουμέντα πηγαίναμε στα δικαστήρια. Ιδού λοιπόν και η υπογραφή της κας Καζάκου στην παράταξη του Ηλία Αποστολόπουλου. Μόνη της προσήλθε και έδωσε τα πλήρη της στοιχεία στο δελτίο υποψηφίων δημοτικών/κοινοτικών συμβούλων. Μόνη της έβαλε την υπογραφή της ότι επιθυμεί να ανήκει στον συνδυασμό "Μαζί για την πόλη μας"!!! Αυτό που έπρεπε να το γνωρίζει ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος, δεν το γνώριζε, παρά πήγε και κότσαρε το όνομά της στο δικό του ψηφοδέλτιο χωρίς καν να έχει συζητήσει μαζί της! Και δεν φτάνει αυτό: εγκαλεί τον εκδότη της εφημερίδας μας και τον σέρνει στο αυτόφωρο και θέλει να τον δει να σύρεται με τις χειροπέδες, επειδή λέει την αλήθεια!!! 
Αυτό πώς λέγεται, αν όχι προσπάθεια φίμωσης του τύπου; Και η φίμωση του τύπου τι σας φέρνει στο μυαλό; Δημοκρατία ή φασισμό; 

Υ.Γ. Για ευνόητους λόγους αφαιρέσαμε μερικά από τα στοιχεία της κας Καζάκου γιατί δεν θέλουμε να της δημιουργήσουμε πρόβλημα και να αρχίσουν να την ποαίρνουν τηλέφωνο ή να δέχεται απειλές σαν και αυτές που δεχόμαστε εμείς! Φτάνουν οι απειλές που δεχόμαστε εμείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου