Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Μέλη της Συντονιστικής της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ τα αναγραφόμενα σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας My Xolargos και της εφημερίδας 
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Οργάνωσης Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παπάγου – Χολαργού Δήμητρα (Μίρκα) Μωραΐτη και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ιωάννα Παπαγιάννη διαψεύδουν τα όσα περιέχονται στο δημοσίευμα των παραπάνω με τίτλο «Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού διαψεύδει τις φήμες». Και δηλώνουν κατηγορηματικά ότι η διακίνηση τέτοιου είδους παντελώς αβάσιμων και αναληθών «ειδήσεων» το μόνο που εξυπηρετούν είναι τους δόλιους σκοπούς συγκεκριμένων ατόμων, δεδομένου ότι η Ολομέλεια της Οργάνωσης ουδέποτε έλαβε παρόμοια απόφαση, όπως αυτή που αναφέρεται στο δημοσίευμα. 
Το αληθές είναι ότι η ολομέλεια της Οργάνωσης, αποφάσισε να σχηματιστεί αυτόνομο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ και ως εναλλακτική πρόταση να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευρύτερης συνεργασίας την οποία υποστήριξαν πολλά μέλη και ο επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης.
Μετά την αδυναμία συγκρότησης ικανού ψηφοδελτίου από τους εντολοδόχους της Γενικής Συνέλευσης η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο Παπάγου –Χολαργού αποφάσισε να υποστηριχθούν συνδυασμοί κατά συνείδηση, απόφαση η οποία είχε και την έγκριση των κεντρικών οργάνων του κινήματος.
Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες η πρόταση που κατάθεσε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της ολομέλειάς ο επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού και τέως Συμπαραστάτης του Δημότη στον ενιαίο Δήμο μας Χαράλαμπος Σκούρτης, σημαντική προσωπικότητα του χώρου μας, για στήριξη του  ανεξάρτητου συνδυασμού του «ήπιου και μετριοπαθή» κ. Ηλία Αποστολόπουλου.
Στην επόμενη συνεδρίαση της ολομέλειας που έγινε, ΔΕΝ αναφέρθηκε, πόσο μάλλον να υπερψηφιστεί, η στήριξη σε συγκεκριμένο υποψήφιο που διαθέτει ήδη έτοιμο πρόγραμμα ή αυτοδιοικητικές θέσεις και προτάσεις.
Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παπάγου– Χολαργού, θα πρέπει επιτέλους να προτείνει συγκεκριμένο συνδυασμό, εάν και εφόσον πάρει δημοκρατικά τέτοια απόφαση, να μην παλινδρομεί με σκιώδεις και υπόγειες υποστηρίξεις και ξεκάθαρα οφείλει να στηρίξει τις θέσεις της που απορρέουν από την κεντρική γραμμή του κόμματος, η οποία είναι ότι τα μέλη μας μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε συνδυασμό που δεν θα έχει την επίσημη κομματική υποστήριξη (από τη Νέα Δημοκρατία).
Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ μας να μην «πυροβολούμε» άλλο το κίνημά μας, θέτοντας ψευδοδιλλήματα και αναίτιες συγκρούσεις, ιδίως από μέλη της συντονιστικής. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την ιδεολογία μας και την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών στις εγκεκριμένες αποφάσεις μας, ΟΤΑΝ αυτές πραγματοποιούνται.
Τα μέλη της συντονιστικής
Δήμητρα Μωραΐτη (Μίρκα) (Αναπληρώτρια Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης)
Ιωάννα Παπαγιάννη (Μέλος της Συντονιστικής)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου