Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ"!

γράφει ο Αλέξανδρος Ι. Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Λιγότερες από εξήντα ημέρες έμειναν έως τις Δημοτικές Εκλογές, που για τον δήμο μας θα αποτελέσουν κομβικό σημείο. Ο λόγος είναι πως απαιτείται ριζική αλλαγή νοοτροπίας. Αδήριτη είναι η ανάγκη να ακουστεί επιτέλους ένας σύγχρονος, κοινωνικός και ειλικρινής λόγος. Ένας λόγος που δεν θα κολακεύει, ούτε θα ικανοποιεί προσωρινά, για να επιφέρει αργότερα την καταστροφή. Μια σχέση δήμου-δημότη που θα βασίζεται στην εντιμότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων και από τις δύο πλευρές. Μία σχέση που θα δομηθεί σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και κατανόησης.
Με αφορμή τις  εκλογές αυτές  θα ήθελα να επισημάνω επίσης πως το ζητούμενο δεν είναι τι λέει καθένας που διεκδικεί ένα δημόσιο αξίωμα, αλλά τι κάνει στην καθημερινή πράξη. Στόχος επομένως είναι το κοινωνικό σύνολο να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες ανθρώπων δοκιμασμένων και καταξιωμένων στο χώρο τους. Έτσι, η επιλογή του πολίτη πρέπει να εξαρτάται πέρα από οτιδήποτε άλλο και από την επιδοκιμασία του στην εν γένει επαγγελματική και κοινωνική πορεία των υποψηφίων.  
Το δίλημμα λοιπόν είναι πρόδηλο για τον δημότη. Θέλουμε την πραγματική αναγέννηση του δήμου μας, μια νέα πορεία, με ξεκάθαρο προσανατολισμό και στοχοθεσία ή θα επαναπαυτούμε στα τετριμμένα και πεπερασμένα που μας κρατούν πίσω;

Εάν πραγματικά επιθυμούμε την φυγή προς τα εμπρός, τον σύγχρονο, δημιουργικό και όχι εξουσιαστικό λόγο, υπάρχει επιλογή. Η επιλογή αυτή είναι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Μία παράταξη που αποτελείται από νέους, άφθαρτους και αυτοδημιούργητους ανθρώπους με όραμα για δημιουργία και όρεξη για δουλειά. Μία παράταξη που με επικεφαλής το Γιάννη Κεχρή, πιστεύει, ονειρεύεται και μάχεται για την πραγματική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του δήμου μας. Για μία σχέση που θα δομηθεί σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και κατανόησης. Για αυτή τη σχέση χρειάζονται νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και μάχη με την υπάρχουσα νοοτροπία και τους υφιστάμενους μηχανισμούς. Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζονται όλοι και δεν περισσεύει κανείς. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου