Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ


Επειδή, τελευταία, έγινε πολύς λόγος για το θέμα του προγράμματος «Δια Βίου Μάθησης» και αναφορικά με τον ισχυρισμό της Δημοτικής Συμβούλου κας Αγγελικής Κούτρα ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε από το μηδέν σας γνωρίζω τα εξής:
·      Όπως έχω τονίσει και σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθ’ όσον αφορά στον πρώην Δήμο Χολαργού, το πρόγραμμα εφαρμοζόταν από το 2006.
·      Το πρόγραμμα λειτούργησε ανελλιπώς μέχρι το 2010 με πολλά τμήματα (Πληροφορική, Ξένες Γλώσσες, Ιστορία Τέχνης, Περιβάλλον, Διατροφή και άλλα). Κατά το 2010 στα τμήματα έλαβαν μέρος και πολλοί συνδημότες μας από τον πρώην Δήμο Παπάγου.
Τέλος, επειδή κατά την περίοδο 2006 – 2007, ο τότε Δήμος Χολαργού είχε τα περισσότερα τμήματα από τους Δήμους των Βορείων Προαστίων, η τελετή απονομής των σχετικών διπλωμάτων παρακολούθησης για όλους τους Δήμους των Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δήμου μας.


Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου
τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού
Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού 



6 σχόλια:

  1. Μαρία, πες μας πόσους θα διορίσεις αν εκλεγείς:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μαρία πρέπει να εκλεγεί α) γιατί χορεύει καλά, προσφέροντας αξιόλογο θέαμα και β) παρέχει δωρεάν ψυχοθεραπεία και ελπίδα σε κάθε απογοητευμένο, και σε απόγνωση άνεργο τάζοντας διορισμό. Ο Ηλίας βαθύς γνώστης της Διοίκησης,, είναι φοιτητής εδώ και πολλά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, σίγουρα θα την αξιοποιήσει ως αυριανή Διοίκηση για αυτά ακριβώς τα προσόντα της με μια θέση αντιδημαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι μίλησες? γιατί εσένα και τον αρχηγό σου έχουμε να σας ακούσουμε πάνω από τρία χρόνια και ξαφνικά για προεκλογικούς λόγους έχετε γίνει λαλίστατοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρακι εχεις πει τοσα πολλα ψεματα που μονο στη πλακα μπορει να σε παρει κανεις . Αντε πια ολα τα λαμογια γιναν λαλιστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία, έχεις τελειώσει το λύκειο ή μήπως να γραφτείς στο δια βίου για το απολυτήριο;Αλήθεια, τις δημοσιεύσεις τις γράφουν οι επικοινωνιολόγοι του Ηλία ή τα καταφέρνεις και μόνη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ηλίας πάντως έχει τελειώσει το Λύκειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή