Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ" ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΞΥΔΗ ΛΟΓΩ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ!

Χαμός στου Παπάγου σήμερα το πρωί με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο κ. Ξύδη, συνεργείο που είχε καλέσει ο ίδιος, κατοίκους που διαμαρτύρονταν σε βάρος του και το Δασαρχείο που τελικά παρενέβη για να σταματήσει τα...χειρότερα. Στη συμβολή των οδών Βερσή και Αλευρά όπου πρόκειται να εγκαινιαστεί την Κυριακή ο βρεφονηπιακός σταθμός της δημοτικής κοινότητας Παπάγου, ο δήμαρχος βρέθηκε το πρωί μαζί με συνεργείο που άρχισε να καθαρίζει το σημείο από κλαδιά δένδρων με προφανή στόχο (σύμφωνα με τους κατοίκους) να ξεριζωθούν τα δένδρα και να καταδειχθεί ότι δεν υπάρχει πράσινο! Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι έχουν προσφύγει και με ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του δήμου, διαμαρτυρόμενοι για τη δημιουργία του σταθμού στην περιοχή τους.
Έτσι, σήμερα έγινε χαμός! Μάλιστα κλήθηκε και το Δασαρχείο το οποίο διά του κ. Στεργίου διέκοψε την κοπή κλαδιών-δένδρων...
Δείτε φωτογραφίες (τις οποίες μάς έστειλε ο Πέτρος Καραμανέας) και βγάλτε συμπέρασμα...

Η πρόσκληση που έχει αποστείλει ο Δήμαρχος κ. Ξύδης για τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού του Παπάγου αποτελεί την θρυαλλίδα για την κόντρα ανάμεσα σε κατοίκους και στον ίδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου