Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ...Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ... ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Το θέμα αναδεικνύει το hellasnews-agency.blogspot.gr κι εμείς μετά θα προσθέσουμε το δικό μας σχόλιο: Ως νεανίας  ο Γλέζος"πολιτογραφήθηκε" ως ήρωας αντίστασης κατά της γερμανικής κατοχής.
Χτες ακριβώς έφτυσε τους καραγκιόζηδες της πολιτικής ...της σημερινής κατοχής πάλι  με τους  ίδιους  εγκληματίες, Γερμανούς!

Οι καραγιόζηδες της βουλής  είπαν ..να κάνουν επιτροπή ... για να μελετηθεί το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων των Γερμανών.
--Τι να μελετήσουμε ρε; Είναι όλα μελετημένα και κωδικοποιημένα. Αει σιχτίρ, είπε περίπου , ο σπουδαίος αυτός Ανήρ εκ Νάξου, κι αποχώρησε από τη φαιδρή σύναξη - ΦΑΡΣΑ  των προδοτών του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ  ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ...ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ, φλεγόμενος Έλλην, αν και παιδιόθεν επέλεξε τον γκρίζο κουμμουνισμό... αυτός παραμένει ατίθασα...ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! Τον τιμούμε! Και διότι από το σαθρό σύμπλεγμα των πολιτικάντηδων,  παραμένει ο ΜΟΝΟΣ ατόφιος, ανυπόκριτα ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ευθέως όλους τους καραγκιόζηδες  των κομματικών σχηματισμών! 
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ!, ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ!

Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Υποκλινόμαστε στον μαχητή ΕΛΛΗΝΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ Μανώλη Γλέζο. Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου οι πολιτικές του καταβολές. Είναι πάνω απ'όλα Έλληνας ψυχωμένος και αυτό μας ενδιαφέρει. Πάντα έδινε τους αγώνες του υπέρ της Πατρίδας. Όσο ελάχιστοι. Ακόμη και πριν από 2 χρόνια έδινε τις μάχες του στο κέντρο της Αθήνας με τους αγανακτισμένους και τον χτύπησαν τα ΜΑΤ.Έφαγε τα...χημικά του αλλά ήταν μπροστάρης στον αγώνα υπέρ της Πατρίδας. Και τώρα το ίδιο κάνει: μπαίνει μπροστά στα 93 του χρόνια και πάει στο Ευρωκοινοβούλιο για να ζητήσει πίσω όσα μας χρωστάει η Γερμανία. Κι εδώ κάνουν την πάπια να φτιάξουν ξανά Επιτοπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις! Οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της Βουλής εξακολουθούν να εμπαίζουν τον λαό και εμπαίζουν και το εθνικό μας σύμβολο, τον Μανώλη Γλέζο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου