Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΟΚΜΕΠΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με αφορμή τα όσα ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου-Χολαργού (δείτε εδώ) επικοινώνησε με την εφημερίδα μας ο Ηλίας Αποστολόπουλος και τόνισε: 
"Η απόφαση του ΔΟΚΜΕΠΑ είναι του ΔΣ και όχι δική μου.Κατά συνέπεια όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου-Χολαργού και η αναφορά τους στο όνομά μου σα να αποφασίζω μόνος μου, είναι λάθος. Οι προτάσεις τους απορρίφθηκαν από το ΔΣ του ΔΟΚΜΕΠΑ. Και αυτή που αφορούσε στο να μην πληρώνει κανένας γονέας τροφεία και στην κατάργηση των κριτηρίων για την έγκριση των αιτήσεων". 

9 σχόλια:

  1. ΔΟΚΜΕΠΑ , δική του ευθύνη , του ΔΣ , της Μαρίας της Πενταγιώτισσας , του μανάβη, του Δημάρχου , του ταξιτζή , έχετε όλοι ευθύνη που δεν παίρνετε τα παιδιά μας .
    Δεν υπάρχει ουδεμία δικαιολογία. Το ίδιο δικαίωμα έχω εγώ με τον όποιον άλλο στο θέμα ενός παιδιού.
    Δεν παίζουν κανένα ρόλο τα κριτήρια , αν εργάζομαι ,αν όχι , αν εργάζεται η συζυγός ή αν δεν εργάζεται.
    Εχουμε παιδί και από τη στιγμή που έχουμε παιδί , θα το πάρετε με το έτσι θέλω ειδικά όταν αυτό το παιδί είναι ελληνόπουλο .
    Τι γελοιότητες είναι αυτές με ρωτήσεις και δικαιολογητικά του τύπου αν εργάζεται η μαμά και αν εργάζεται ο μπαμπάς ; Δηλαδή αν δεν εργάζεται η μαμά ποιός σας είπε ότι η μαμά θέλει και μπορεί όλη την ημέρα να κάθεται στο σπίτι και να μεγαλώνει το νήπιο ; Πως θα βρει δουλειά αν το έχει όλη την ημέρα μαζί της, δεν υπάρχουν σε όλους γιαγιάδες να αφήνουμε τα παιδιά μας, τι να κάνουμε δηλαδή ; Είναι κριτήρια αυτά σα δε ντρέπεστε λίγο, γελοίοι ;
    Και μας λέτε ότι φταίει ο νόμος απο πάνω.Εσείς τι κάνατε για να τον αλλάξετε αυτόν τον γαμημένο το νόμο ; Κάνετε έγγραφα στο αρμόδιο Υπουργείο ,κάνατε παράσταση στο Δημαρχο και όλοι οι Δήμαρχοι μαζί στο επίσημο κράτος, στην κεντρική διοίκηση όπως τη λένε ;
    Τι κάνατε όλοι εσείς που βγάζετε την ουρά σας απ' έξω ;
    Εσύ Ηλία ,τι έκανες όταν γινόντουσαν τα παρατράγουδα της αρκούδας με γονείς στην 17ης Νοεμβρίου ;
    Θέλετε και ψήφο από πάνω σα δε ντρέπεστε λίγο .
    Δημότες 50 χρόνια στο Χολαργό και δεν πήρατε το παιδί μας γιατί λέει δεν εργάζεται η σύζυγος σα δε ντρέπεστε όλοι σας .Δε πάτε να αυτοκτονήσετε λέω εγώ .
    Δεν θα σε ψηφίσουμε ρε γιατί δεν πήρατε το ελληνόπουλο μας ,το κατάλαβες ; Κανένα σας δεν θα ψηφίσουμε. θα το πληρώσετε αυτό είτε φταίτε είτε όχι .
    Άκου λέει είναι ο νόμος .
    Ο νόμος μπορεί να πάσχει , τι κάνατε γι αυτό ,ε ;
    Σας φέραμε 10 δικαιολογητικά , αν εργαζόμαστε αν είμαστε άνεργοι, καναμε δήλωση του 1599, κάναμε αίτηση ,σας φέραμε πιστοποιητικό ,σας φέραμε ότι σκατά ζητούσατε και χάσαμε δυο μέρες για να τα μαζεψουμε , να τα βγάλουμε φωτοτυπίες να ανέβουμε στη κωλοανηφόρα σας για να σας παρακαλάμε να πάρετε το παιδί .
    Η απάντηση αποριπτική γιατί το εισόδημα ήταν μεγάλο και η γυναίκα μου δεν εργάζεται .
    Όπα ρε !
    Χτυπήσατε τον πλούσιο έλληνα με την νοικοκυρά σύζυγο και μαμά.
    Θα σας μαυρίσουμε στις εκλογές , πάρτε το απόφαση και ένας από τους σοβαρούς λογους θα είναι και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΟΜΗΡΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ,ΓΟΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΜΟΣ !
    ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ,ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ,ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ .
    ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΙΟΥΝΙΟ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ,ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ MINI MARKET ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ,ΑΚΟΜΑ !
    ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ....
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ;
    ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ή ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΩΝΑΚΙ,ΑΛΒΑΝΑΚΙ,ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ; ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ , ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ .
    ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.
    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ,ΟΧΙ !
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!
    GOV COMEDY ( ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΣΚΥΛΟY) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧ

    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ,ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ (ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ........ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ,ΠΑΛΑΙΟΡΑΤΣΙΣΤΗ !
    ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩΩ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ,ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "Π" ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΟΥΤΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
    ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ, ΠΕΡΑΣΑ .ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ ;
    ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ,ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ .....ΝΑΙ, ΝΑΙ .....ΝΑΙ ....ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΠΕΤΑ.
    ΦΟΒΕΡΟ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
    ΜΩΡΕ ΟΧΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΟΧΙ ΧΟΥΝΤΑ , ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ .
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ Ή ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 200000 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ .........
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ " ΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ" ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΔΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ
    "ΑΧ ,ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ, ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ"

    ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ .

    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ,ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ .
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ "ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ "

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΩ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ , ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ , ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ .!

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΑ .
    ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ >ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΤΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....ΗΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟΠ!!!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ!!!!!ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αποστολόπουλος είναι γνωστός για το έργο του στα καράβια του πεθερου του. Τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οκ κ.Αποστολόπουλε θα μας πείτε πια ήταν η εισήγησή σας τουλάχιστον ; ή θα μας λέτε μόνο οτι είστε ανεύθυνος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρακαλώ για την άμεση διαγραφή του ανωτέρου ανώνυμου σχόλιου , το οποίο χρησιμοποιεί το όνομα μου ψευδός , σκόπιμα δημιουργώντας μου πρόβλημα . Ο διαχειριστής του ιστολόγιου να προβεί άμεσα στην διαδικασία διότι μετά την ενημέρωση μου αυτή έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να προβώ στις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή