Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο δημοτικός συνδυασμός Παπάγου – Χολαργού «Μαζί για την πόλη μας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ηλία Αποστολόπουλο, ζήτησε τη γνώμη των κατοίκων της πόλης για τα προβλήματα του Δήμου και τις προτεραιότητες της επόμενης δημοτικής αρχής.

Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε και διακινήθηκε ειδικό ερωτηματολόγιο, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, μέσω του οποίου οι συμπολίτες μας κατέθεσαν την άποψή τους.
Η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή καθώς συμπληρώθηκαν 874 ερωτηματολόγια.

Τα συμπεράσματα αξιοποιήθηκαν από το συνδυασμό και έχουν ληφθεί υπόψη στην διαμόρφωση του προγράμματος, το οποίο θα παρουσιαστεί, μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού, την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού, Λ. Περικλέους 55.

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε:
«Πεποίθησή μας είναι ότι η δημιουργία μια σύγχρονης πόλης δεν είναι υπόθεση μόνο της διοίκησης, αλλά και των ίδιων των πολιτών της. Όλων όσων ζουν ή εργάζονται σε αυτήν και βιώνουν καθημερινά τα προβλήματά της.
Με την ίδια λογική θα κινηθούμε και στο μέλλον εκφράζοντας ένα νέο μοντέλο διοίκησης πιο συμμετοχικό και πιο ανοιχτό στην κοινωνία.»


Tα αποτελέσματα των απαντήσεων των κατοίκων του Δήμου μας είναι αναρτημένα στο www.mazigiatinpolimas.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου