Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!

Μισέλ προς Μπαράκ: ''Οτι έκανες με την πρωθυπουργό της Δανίας στην κηδεία Μαντέλα στη Νότια Αφρική, μου κάνεις και τώρα με την υπουργό της Ελλάδας και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας''. (Αναμένονται ραγδαίες σοβαρές εξελίξεις)
Με δύο υπουργούς αντιπροσωπεύθηκε η Ελλάδα στην σύντομη εκδήλωση γιά την 25η Μαρτίου (απόγευμα 4 Απριλίου)
'Ολγα και Πάνος τίμησαν την Ελλάδα και το οικονομικό της πλεόνασμα, στον Λευκό Οίκο
Στην Ουάσιγκτον ταυτόχρονα και οι δύο υπουργοί (Κεφαλογιάννη και Παναγιωτόπουλος) γιά να ''προβάλουν'' την Ελλάδα τουριστικά και πολιτιστικά. Δηλαδή, γιά αναμνηστική φωτογραφία, στον Λευκό Οίκο, στην καθιερωμένη ημίωρη εκδήλωση με την παρουσία 300 Ομογενών. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται με δύο υπουργούς σε τέτοια εκδήλωση, στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα στις ΗΠΑ και στην Ομογένεια: Λεφτά -έστω δανεικά- πάντα θα υπάρχουν γιά υπουργικές γελοιότητες και φιγούρες. (Ο ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη υπουργός Γεωργίας, δεν πήγε Ουάσιγκτον). Και  γεύμα στην πρεσβεία γιά τους δύο υπουργούς, αρχιεπίσκοπο και λοιπούς ''μαϊντανούς''.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ήρθε ΗΠΑ γιά να εγκαινιάσει έκθεση στο Λος 'Αντζελες -8 Απριλίου- αλλά όπως το συνηθίζει, κάνει τουρισμό ανά τις ΗΠΑ γιά 10 ημέρες. Η 'Ολγα Κεφαλογιάννη ήρθε Νέα Υόρκη γιά συνέδριο και ''πετάχτηκε'' Ουάσιγκτον γιά την αναμνηστική φωτογραφία. Τα έξοδα φυσικά των υπουργών και των συνοδών τους, πληρώνουν τα γνωστά μνημονιακά θύματα-κορόϊδα στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στα καλά της Ελλάδας: Σπανακόπιττα, μπακλαβά και ούζο, ενώ στο τέλος είπε ''ζήτω η έλλας''. Μετά βιαστικά αντάλλαξε μερικές χειραψίες κι...έφυγε. 'Οπως κάθε χρόνο, η πλειοψηφία των παραυρεθέντων ''επιφανών Ομογενών'', ήταν τα γνωστά ''ψώνια''.

kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου