Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ)

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ 
ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
Δελτίο Τύπου
Η Δυναμική Πορεία μεγαλώνει

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους κατοίκους και δημότες Παπάγου-Χολαργού ότι η Δυναμική Πορεία μεγαλώνει με την συμμετοχή άφθαρτων συμπολιτών μας που έχουν ως μοναδικό στόχο την καλυτέρευση της πόλης μας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι αντιπροσωπεύουν και συνδυάζουν το άφθαρτο με το πετυχημένο, τη προσφορά με το καθήκον. Οι πέντε αυτές προσωπικότητες της κοινωνίας μας, εκτιμώντας το έργο που έχει επιτελέσει ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και συμφωνώντας με το ρεαλιστικό και ειλικρινές πρόγραμμά του για το Δήμο μας, αποφάσισαν να δώσουν μαζί του και μαζί με τη Δυναμική Πορεία τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι:
Κοράκης Γεώργιος, Αντιστράτηγος εα, πρ. Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Ψύχας Παναγιώτης,  Υποστράτηγος εα

Μάλφας Γεώργιος, Υποναύαρχος ΠΝ εα

Τζουμάκα-Καλαπανίδα Παρασκευή, Υποπτέραρχος εα, πρ. Διευθύνουσα 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Καρατζάς Σταύρος,  Δικηγόρος

Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος ευχαριστεί τους τέσσερεις συναδέλφους του αξιωματικούς και το Δικηγόρο Σταύρο Καρατζά και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος και ευτυχής που η πρόταση του Συνδυασμού Δυναμική Πορεία προς τους δημότες, έχει άτομα με θέληση για προσφορά, πετυχημένους στους χώρους τους και με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος.

Η Δυναμική Πορεία συνεχώς μεγαλώνει, συνεχώς άνθρωποι από όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και από τις δύο Δημοτικές Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού, επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια που κάνει ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και οι συνεργάτες του, για μια πολιτική με ήθος και αξίες και για μια πόλη με παρόν και μέλλον.


Από το Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

  1. Αξιωματικοι κομμουνιστες ψηφιστε Χρησταρα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα συνεκτιμήσουν όλα οι Δημότες.
    Υποψήφιος με το ΚΚΕ, πάλευε να είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε Διευθυντής Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ (στο βιογραφικό του τα έλεγε ο ίδιος), συνέπραξε με τον Ξύδη και τώρα στηρίζετε στους αξιωματικούς του Παπάγου.
    Ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους και ιδιαίτερα οι Χολαργιώτες.
    Βέβαια κάτι, που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταθερούς συνεργάτες και το "επιτελείο του" συνεχώς αλλάζει.
    Μήπως κάτι λέει αυτό για την φερεγγυότητά του;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ , ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ;
    ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ , ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΥΛΗ , ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !
    ΒΑΛΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ AGGELIOPOLIS.GR
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !
    ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΟΕΕΕΕΟΟΟΟΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή