Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ! ΙΔΟΥ...

Δείτε τί βιβλία έχει εκδόσει! :
- Η Δυστυχία του να είσαι Ελληνας
- Απολογία ενός Ανθέλληνα (!)
Τι σημαίνει “ανθέλληνας”; όχι κάποιος που δεν του αρέσει ή δεν θέλει να λέγεται απλά Έλληνας, αλλά σύμφωνα με το λεξικό εννοείται :
1.     αυτός που, γενικά, τάσσεται εναντίον του ελληνικού έθνους, που έχει εχθρικές διαθέσεις προς την Ελλάδα και τους Έλληνες.
2.     αυτός που ακολουθεί πολιτική εναντίον των ελληνικών συμφερόντων για οποιοδήποτε λόγο.
Θέλετε συνέχεια;  Δείτε ! :
Ν.Δημου-Ποταμι:Τα σκοπια να ονομαστουν μακεδονια
Σήμερα λέει αυτά και πολύ εύκολα αύριο ως γνωστός ανθέλληνας θα είναι υπέρ της διάλυσης του Ελληνικού έθνους και την παραχώρηση των εδαφών της σε αλλότριους!
  • Μάθατε με τι ασχολιόταν το τελευταίο άρθρο του Νίκου Δήμου;;;... λοιπόν το εν λόγω άρθρο γράφτηκε για μια ιστοσελίδα αναλόγου σκέψης και επιπέδου με τον συγγραφέα του, την γνωστή σελίδα (g)lifo.gr... ο τίτλος του άρθρου ήταν «Που είσαι, Κεμάλ;»!!!.. προλαβαίνει μάλιστα ο Δήμου και λέει πως ξέρει πως αυτό το άρθρο δεν θα αρέσει και θα υπάρχουν αντιδράσεις γιατί ο Κεμάλ ήταν δικτάτορας και γιατί ...οι μεταρρυθμίσεις του αλλοιώθηκαν!!... αποθεώνει μάλιστα τον Κεμάλ γράφοντας πως... πήρε ένα κράτος από τα βάθη της Ασίας και το έφερε στην Ευρώπη. Και τώρα το κράτος αυτό είναι στους G20 κι εμείς στα Τάρταρα... καλεί τους Έλληνες αντί να μαθαίνουν τα πάντα για τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, ν’ ασχοληθούν λίγο με αυτόν το Μεγάλο Μεταρρυθμιστή (Κεμάλ), τώρα που έχουμε απόλυτη ανάγκη από μεταρρυθμίσεις!...το πιάσατε; Ο γνωστός σφαγέας των λαών Κεμάλ ήταν μεταρρυθμιστής! Μάλλον και οι σφαγές ήταν μεταρρυθμίσεις!... συμπέρασμα... για την Ρεπούση η καταστροφή της Σμύρνης ήταν συνωστισμός... για τον Δήμου μάλλον ήταν μεταρρύθμιση!... και εγώ ρωτάω... όταν κάτι τέτοιοι θολοκουλτουριάρηδες λένε τόσο εύκολα και ξεδιάντροπα «Που είσαι, Κεμάλ»... το «που είσαι, Παπαδόπουλε» που λέμε εμείς ενόχλησε;; Και πως θα φαινόταν αν κάποιος δανειζόταν τον όρο μεταρρυθμίσεις έτσι όπως τον χρησιμοποιεί ο Δήμου και έλεγε πως στην Ελλάδα υπάρχει ανάγκη για μεταρρυθμίσεις... αλλά πρώτα απ' όλα σε συγκεκριμένους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους;;;

οίστρος
(εφημερίδα "Στόχος" αρ.φ. 569)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από αποστομωτικές απαντήσεις (σε σαθρά και γελοία άρθρα που είχε γράψει) και που εστάλησαν στον ίδιο τον Νίκο Δήμου στο Facebook και δεν απάντησε καθόλου !
Εάν θελήσετε μπορείτε να τα διαβάσετε ! :

Kαι εμφανίστηκε πάλι ο κύριος "Ποτάμης" (ανήκει στο Ποτάμι) Νίκος Δήμου για να μας πει πόσο ανθέλληνας είναι και να κατεβάσει το μεγαλείο του 1821 σε επίπεδο "πλιατσικολογήματος" με νέο άρθρο του.
Δηλαδή, ευθαρσώς δηλώνει ότι πρέπει να διαγραφούν τα βιβλία όλων των μεγάλων ιστορικών που έζησαν την Επανάσταση και έγραψαν για αυτήν (Γ. Τερτσέτης, Στρατηγός Μακρυγιάννης, Κ. Παπαρρηγόπουλος κ.α.), και να την ξαναγράψει όπως θέλει αυτός, 200 σχεδόν χρόνια μετά! 
Ας τα δούμε ένα ένα. Αν εννοεί τον αφορισμό του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε', όλοι γνωρίζουν ότι τον έκανε για να σώσει από τις σφαγές τους Έλληνες της Μικράς Ασιας και της Πόλης που δεν ειχαν την πολυτέλεια να επαναστατήσουν, καθώς ήταν μες στο στόμα του λύκου.Άλλωστε ο ίδιος ο Γρηγόριος βασανίστηκε και κρεμάστηκε λίγο αργότερα από τους Τούρκους, τόσο "δικός" τους ήταν. Με την κίνησή του έσωσε χιλιάδες ζωές, που ειναι πολύ πιο σημαντικές απ΄τον μικρόκοσμό μας και τα πιστεύω μας.
Η Άλωση της Τριπολιτσάς είχε εγκλήματα κανείς δεν το αρνείται όμως μιλούμε για έναν λαό ο οποίος έιχε υποστεί τα πάνδεινα για 4 αιώνες, όσο για τους Εβράιους, να θυμίσουμε ότι Εβραίοι ζήτησαν το θάνατο του Πατροκοσμά, και γενικώς ο λαός δεν είχε καλές αναμνήσεις από την συμβίωση του μαζί τους εκείνα τα χρόνια.
Όσο για τους Αρβανίτες, είναι Έλληνες πανάρχαιοι από τα φύλα των Ιλλυριών, και δεν έχουν σχέση με τους Αλβανούς που ήρθαν αργότερα από την λίμνη Άλμπαν της Ουκρανίας, και επρόκειτο για απογόνους των Σκυθών. Για αυτό και υπάρχουν μεγαλες διαφοροποιήσεις και μεταξύ των σύγχρονων Αλβανών. Ελληνικά δεν γνώριζαν γιατί τους κυνηγούσαν εκείνα τα χρόνια με βαρύτατους φόρους τους οποίους για να τους αποφύγουν έπρεπε έιτε να αλλάξουν θρησκεία είτε γλώσσα. Για αυτό και υπάρχει το ελληνικό φύλο των Γκαγκαούζιων στην Μολδαβία που μιλάει τουρκικά και είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι. Άλλωστε σχολεία δεν υπήρχαν, πως να μάθαιναν ελληνικά; Είχαν όμως συνείδηση του ότι ήταν Έλληνες κι οι Τούρκοι κάτι άλλο, όπως την έχουν και οι Σκωτσέζοι που δεν έιναι Άγγλοι και ας μιλάνε Αγγλικά, γιατί ξέχασαν την γλώσσα τωνhighlands, την οποία επίτηδες οι Εγγλέζοι δεν διδάσκουν στα σχολεία.
Για τους μεταξύ μας εμφυλίους δε χρειαζόμασταν τον κύριο Δήμου να μας το πει είναι σήμα κατατεθέν της φυλής από αρχαιοτάτων χρόνων.
Οσο για τα λάφυρα, όποιος κερδίζει λάφυρα παίρνει, δεν πάει για βραβείο Αγίου. Ήμαρτον πια με τις αριστεροσύνες, και τις προοδευτικές γενικότητες χωρίς ιστορικά υπόβαθρα. Πιο πολύ ο κ.Δήμου στηρίζεται στην αγραμματοσύνη και στην ανθρωπολογική άγνοια των Νεοελλήνων αλλά και στην κατεστραμένη αίσθηση της κοινής λογικής.

Και βέβαια, η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗ ΒΛΑΧΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΙΑ όμως η 25/3 ήταν εφεδρική ημερομηνία ακριβώς για το λόγο που αποφασίστηκε επί Όθωνα ο εορτασμός της (η ταύτιση του Ευαγγελισμού με την ανάσταση του Γένους, όπως αργότερα η Αγία Σκέπη στις 28/10..)
Δε μας λέει όμως ο γεροπαραλημένος διεθνιστής, ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΦΟΡΙΣΜΟ", που έχοντας Πίστη και Θεό μέσα του κατάλαβε τον ελιγμό του Πατριάρχη..
Δε μας μιλάει για το ρόλο των Μασώνων (ξένων και ελληνόφωνων) στα δάνεια και συνολικά στην Επανάσταση..αλλά κυρίως μετά την ανακύρηξη του "κράτους"...
Δε μας λέει γιατί ο θάνατος που επιφύλασαν οι Τούρκοι, αργότερα οι Βούλγαροι και πιο μετά οι αναρχοκουμουνιστές στους ιερείς ήταν οικτρός...πόσοι κληρικοί ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ επί Επανάστασης και τι διωγμούς υπέστησαν οι Ναπαίοι επί Όθωνα και γιατί ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ (μήπως γιατί αποτελούσαν τον σκληρό πυρήνα της Ορθοδοξίας που ήθελαν με κάθε τρόπο να ξεριζώσουν;;;)
Δε μας λέει γιατί ο "ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" Καποδίστριας ενώ ούτε την Επανάσταση "ήθελε" ούτε της Φιλικής Εταιρείας δέχθηκε να ηγηθεί ανέλαβε να την κάνει κράτος (όχι βέβαια για να "μασήσει" όπως οι χρηματοδότες και πατρόνοι των δημορεπούσηδων)..
Δε μας λέει ο "αγανακτισμένος" δήμου ποιος ο ρόλος των ΑΛΒΑΝΩΝ (όχι των Αρβανιτών γιατί σκόπιμα κι αυτός και οι συν αυτώ το αποσιωπούν ότι είναι τελείως διαφορετικά πράγματα) επί Τουρκοκρατίας,επί Ιταλικής εισβολής αλλά και επί Κατοχής (σίγουρα ξέρει για την μεραρχία ΕΣ-ΕΣ "ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗΣ" την οποία επανδρώναν ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ)....δε μας λέει επίσης γιατί συμμάχησε ο πατέρας του Κολοκοτρώνη με τον Τούρκο μπέη του Μοριά προκειμένου να τους ξεπαστρέψουν, αφού ήταν τόοοοοσο καλοί και της προόδου άνθρωποι...


Ο κ. Δήμου ως λόγιος δεν έχει διαβάσει ότι ο Σεϊχουλισλάμης (σεϊχ-ουλ-ισλάμ = θρησκευτικός αρχηγός των Μωαμεθανών) απηύθυνε την προτροπή στον Γρηγόριο Ε΄ να φύγει και να σωθεί και ο Γρηγόριος του απάντησε: «Μη με προτρέπετε εις φυγήν, μάχαιρα θα διέλθη τας ρύμας της Κωνσταντινουπόλεως και των λοιπών πόλεων των χριστιανικών επαρχιών. Υμείς επιθυμείτε, εγώ μετημφιεσμένος να καταφύγω... ουχί! Εγώ δια τούτο είμαι πατριάρχης, όπως σώσω το έθνος μου... ο θάνατός μου ίσως επιφέρει μεγαλυτέραν ωφέλειαν από την ζωή μου... Ναι, ας μη γίνω χλεύασμα των ζώντων. Δε θα ανεχτώ ώστε εις τα οδούς της Οδησσού, της Κέρκυρας και της Αγκώνος, διερχόμενον εν μέσω των αγυιών, να με δακτυλοδεικτούσι λέγοντες, Ιδού έρχεται ο φονεύς πατριάρχης». Η ιστορία κ. Δήμου είναι προβολή όλων των πηγών και όχι αποσιώπηση όσων συμφέρουν στην (ανθελληνική) ιδεολογία σας.
πηγή: ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου