Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΕΡΓΑ" ΣΤΟ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ"!

Είπαμε να μην ασχοληθούμε με τον συγκεκριμένο υποψήφιο αλλά δεν μπορούμε να χαλάσουμε το χατίρι στον αναγνώστη μας ο οποίος μας έστειλε σε pdf το πρόγραμμα του τότε υποψηφίου δημάρχου Χολαργού, το 2002. Τα όσα λέει και όσα ανεβάζει σε βιντεάκι ο αναγνώστης μας, είναι εκπληκτικά. Και ειδικά για το ότι από το "Κοντά στον δημότη με έργα" ο συγκεκριμένος δήμαρχος πέρασε στον Χολαργό της άλλης εποχής: "Κοντά στο δημότη με δάνεια"! 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΕΡΓΑ" ΣΕ  "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ"!


ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ή ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. 

"ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ" ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2002 / 9ος ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. 
ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ...........

ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ 
ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 45, ΧΟΛΑΡΓΟΣ  15562.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ;

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ................
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΔΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ "ΒΟΔΙΑ" , ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ..........ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

8 σχόλια:

  1. Έκανες το λάθος και ασχολήθηκες, όμως, οπότε, σαν... μεγάλος άντρας που είσαι, θα υποστείς και τις συνέπειες. Μην αρχίσεις τα κλάματα ξανά. Επιλογή σου ήταν.
    Όσο για τον... αναγνώστη, μπορεί να ενημερωθεί διεξοδικότερα και πιο υπεύθυνα, από το παρακάτω link...
    http://www.myxolargos.gr/images/nikolaou1.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΡΓΑ .
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ .
    ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

    1) ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟΛΥΤΩΣ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ , ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΞΥΔΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ,ΓΕΡΑΣΕ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΣΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΡΑ Ο ΜΙΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    2) ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Ν ΑΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΞΥΔΗΣ ,ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΛΙΓΝΟ,ΧΟΝΤΡΟ,ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΕΣ,ΜΟΣΧΑΡΟΕΙΔΕΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΡΟΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ.ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ , ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ;

    ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ;

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ;
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ;
    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΑΝΤΟΥ . ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ .

    ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ .
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ . ΕΣΥ Ή ΕΓΩ ;

    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ , ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
    ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΠΟΣΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΙΟΥΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ , Ε ;
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ "ΣΟΚ" ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ,ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ Ή ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΧΕΙ.
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ "ΒΙΟΤΥΠΟ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟ POP22 ,ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ; Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ , Ο ΜΕΚΑΨΕΣ ; ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΕΤΣΙ ;
    ΑΚΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ,ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.
    ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΩ ΣΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ;

    ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ,ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ Ή ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ,ΤΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ .
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή όταν κάποιος θέλει να αγοράσει σπίτι για να μείνει ή οτιδήποτε σχετικό, δάνειο δεν θα πάρει; Εκτός αν τα 'χει η τσέπη του, οπότε αυτό είναι άλλη ιστορία. Επειδή λοιπόν κάποιος παίρνει δάνειο για να κάνει ένα έργο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, διαπράττει ταυτοχρόνως και έγκλημα; Ή πρέπει να χαρακτηρίζεται ως χρεωμένος; Ναι, αν χάσει στην πορεία τη δουλειά του π.χ., θα μπορείς να τον πεις χρεωμένο, αλλά όσο υπάρχει η δυνατότητα το εκάστοτε δάνειο να αποπληρώνεται κανονικά, τότε το κακό και... αμαρτωλό της υπόθεσης πού βρίσκεται ακριβώς; Άλλωστε, δάνειο δεν δύναται να πάρει ο οποιοσδήποτε, αλλά εκείνος που αποδεικνύει ότι ΜΠΟΡΕΙ να το αποπληρώσει. Και στην περίπτωση του πρώην Δήμου Χολαργού, η πιστοληπτική ικανότητα δεν έπεσε ποτέ κάτω από το 60%. Αυτό δεν σου λέει τίποτα;
    Για να μην το κουράζουμε, χωρίς -λογικά- δάνεια ο Χολαργός αυτή τη στιγμή δεν θα διέθετε καμία σοβαρή υποδομή και θα ήταν κάτι σαν τον... Παπάγο, δηλαδή μόνο σπίτια και δρόμοι. Δεν λέω, μακάρι να ήταν όλες οι περιοχές μόνο με σπίτια, πάρκα κ.λπ., αλλά χάρις στο Νικολάου ο Χολαργός διαθέτει αυτή τη στιγμή και ΚΑΠΗ και πολυϊατρεία και ΙΚΑ και παιδικές χαρές και ολοκληρωμένες αθλητικές και σχολικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα, οπότε μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λες ρε φίλε ;
    Θα έπαιρνες εσύ ένα δάνειο αν δεν ήσουν σίγουρος ότι δεν θα μπορούσες να το πληρώσεις ;
    Και να που ήρθε η κρίση το 2008.
    Όποιος τάζει έργα και όποος κάνει έργα να τα κάνει χωρίς δάνεια.Και εγώ αν ήμουν Δήμαρχος τη χρυσή οκταετία θα σας έφτιαχνα κα χρυσές δημόσιες τουαλέτες .
    Με δάνεια θα μπορούσε και η κουτσή Μαρία να σας έφτιαχνε οτιδήποτε .
    Έτσι,ξέρουν όλοι να κάνουν έργα μόνο που τα έργα δεν τα πληρώνει ο Νικολάου και ο κάθε Νικολάου αλλά όλοι εμείς ,κατάλαβες ;
    Αν εσύ πάρεις ένα δάνειο 500000 και θέλεις να χτίσεις και να φτιάξεις τον εξοπλισμό του, πήγαινε πάρτο και μακάρι να έχεις λεφτά να το αποπληρώνεις.
    Δεν θα το αποπληρώνω εγώ το δικό σου δάνειο.Θα το αποπληρώνεις εσύ ή θα στο κατασχέσουν αν δεν το πληρώνεις.
    Στη περίπτωση του Δήμου , του κάθε Δήμου , ο κάθε Δήμαρχος παίρνει δάνεια για να κάνει ωραία έργα αλλά δεν τα πληρώνει ο ίδιος ,τα πληρώνουμε εμείς.
    Φεσωθήκαμε δηλαδή κάποια εκατομμύρια για να κάνει έργα ο Νικολάου ,ωραία έργα ,δε λέω μόνο που αν τα πλήρωνε ο ίδιος θα ήταν τέλεια.
    Έλα όμως που τα πληρώνουμε εμείς και μετά με τη κρίση δεν είχαν λεφτά ούτε για να τα συντηρούν.
    Και μιλάω και για την δεύτερη φορά γιατί για παράδειγμα τα γελοία συντριβάνια δεν λειτουργούσαν ή υπολειτουργούσαν από τότε και μετά δεν είχαν απ'ότι ξέρω ούτε λεφτά για να πληρώνουν τους εργάτες και τα συνεργεία.
    Και έτσι φορέσαμε "χρυσά βρακιά" όλοι και χαιρόμασταν και μετά όταν δεν πληρώναμε τα δάνεια αρχίσαμε να τα βγάζουμε μέχρι που μείναμε γυμνοί .
    Αυτό έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιος χαίρεται και χρησιμοποιεί αυτά τα έργα που έγιναν με δάνεια που σε... φέσωσαν κιόλας ρε μεγάλε; Εσύ δεν τα χρησιμοποιείς; Μήπως σου αύξησε ο Νικολάου τα δημοτικά τέλη και δεν το ξέρω; Στα μείωσε, αντιθέτως. Επομένως πού και πώς ακριβώς φεσώθηκες εσύ προσωπικά από το Νικολάου; Ή πιστεύεις ότι με τα 28 εκατομμύρια του ετήσιου προϋπολογισμού του δικού μας Δήμου (που όπως έρχονται, φεύγουν σε μισθοδοσίες κ.λπ.), θα μπορούσες να παράξεις ποτέ τέτοιο έργο; Τι σημαίνει να τα πλήρωνε ο Νικολάου από την τσέπη του; Έχεις δει κανέναν Δήμαρχο παγκοσμίως να κάνει έργα από την τσέπη του; Στην περίπτωσή μας, όμως, ούτε από τη δική σου τσέπη έγινε το συγκεκριμένο έργο. Το οποίο αποπληρώνεται εντός χρονοδιαγράμματος και σχεδόν έχει αποπληρωθεί. Ποιος σου είπε ότι τα εν λόγω δάνεια ο Δήμος μας αδυνατεί να τα αποπληρώσει; Και ο Σκούρτης για να φτιάξει το Δημαρχείο δάνειο είχε πάρει, το οποίο αποπληρώθηκε μετά από 30 χρόνια, όχι τέσσερα, όπως στην περίπτωση Νικολάου. Έπραξε κάτι κακό; Πολύ καλά έπραξε. Εκτός αν προτιμάς Δημάρχους στυλ Ξύδη, που... καμαρώνουν για πλεονάσματα 3 εκατομμυρίων, λες και ο Δήμος είναι Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο Δήμος παίρνει λεφτά, είτε από τακτικούς πόρους (κρατική επιχορήγηση) είτε από έκτακτους (δάνεια), για να τα δίνει πίσω στους δημότες σε έργα, είτε υποδομών είτε κοινωνικής πολιτικής. Όχι για να τα μαζεύει και να τα κρατάει φυλαγμένα, παριστάνοντας το... νοικοκύρη, κλείνοντας όμως ταυτόχρονα, για να μην έχει έξοδα (!!!), το πολυϊατρείο του Άνω Χολαργού, το ΚΕΠ της πλατείας Δημοκρατίας, τα γήπεδα και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη κουραζεσαι φιλε μου. Ο Νικολαου εινσι ηδη δημαρχος , απλα πριμενει την τυπικη διαδικασια των εκλογων. Εμεις οι Χολαργιωτες δεν ξεχνσμε ποσο κοσμο βοηθησε και ποσο ανεβασε τον Χολαργο μεχρι που πλακωσαν τα λσμογια και τα γκρεμισαν ολα . Θα επανελθει ομως . Παπαγιωτης δημαρχος θα ξαναβγει σε 344 χρονια και τρεις μηνες ακριβως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οξω από τον δημο οι ενεργοί δημότες που έχουν χρεώσει τους δημότες με τα δάνεια των εργολάβων. 40 εκατομμύρια χρωστάει ο δήμος.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή