Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δεύτερου Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού Δυναμική Πορεία στην οδό Κύπρου 55 στου Παπάγου.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη και εκατοντάδες συμπολιτών μας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση των εγκαινίων και έδειξαν με αυτή τους την συμμετοχή, την υποστήριξη τους στο Χρήστο Δασκαλόπουλο για μια Δυναμική Πορεία του Παπάγου-Χολαργού.
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν για άλλη μια φορά η παρουσία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ Βασίλη Ξύδη, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Δασκαλόπουλο για την μέχρι τώρα επιτυχή του πορεία στα δημοτικά δρώμενα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επερχόμενες εκλογές.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο κ. Δασκαλόπουλος έλαβε το λόγο και ενημέρωσε για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής μέχρι σήμερα, για τα χρηματοδοτούμενα έργα του ΕΣΠΑ που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή και τις βασικές του κατευθύνσεις για την επόμενη μέρα. Στον λόγο του αναφέρθηκε ακόμα στη διατήρηση της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου ως περιοχής αμιγούς κατοικίας και ως κηπούπολης.
Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Δασκαλόπουλος παρουσίασε  τους πρώτους πενήντα (50) υποψηφίους του Συνδυασμού Δυναμική Πορεία που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό του και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας της πόλης μας. Στις υποψηφιότητες συμπεριλαμβάνονται αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, απόστρατοι αξιωματικοί, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, επιστήμονες και φοιτητές.
Με άξιους συνεργάτες και με οδηγό τη συνέπεια και την ευθύνη, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και ο Συνδυασμός Δυναμική Πορεία προχωράει προς τις εκλογές ζητώντας με ειλικρίνεια την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου