Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

"ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ"

γράφει η Ιωάννα Νίτσιου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος "Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργού" 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Στην περιοχή του Χολαργού, ζω τα τελευταία 17 χρόνια. Είμαι παντρεμένη και έχω 2 παιδιά. Επέλεξα συνειδητά αυτή την περιοχή για μόνιμη κατοικία, κατά αρχή, γιατί ήθελα τα δύο παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον, όπου οι άνθρωποι θα γνωρίζονται μεταξύ τους, θα ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, όχι απρόσωπα, αλλά με αλληλεγγύη και κοινωνικότητα. Τελείωσα το Sain George και φοίτησα 6 χρόνια στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το στίχο και τα λόγια μου, τα έχουν μελοποιήσει και τραγουδήσει σπουδαίοι  καλλιτέχνες. Υπήρξα εκλεγμένο  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δημιουργών Ελληνικού Τραγουδιού με το Γ. Χατζηνάσιο, το Δ. Ιατρόπουλο το Γ. Κατσαρό και άλλους συναδέλφους δημιουργούς, καθώς και ραδιοφωνικός παραγωγός.  Είμαι μέλος της ΑΕΠΙ , ενώ τώρα, κάνω τα πρώτα δειλά βήματα, με συγγραφική αποτύπωση σκέψης σε ένα μυθιστόρημα, το οποίο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπήρξα στέλεχος του ΕΚΑΒ, από ιδρύσεώς του, στο διοικητικό προσωπικό, με σημαντικό βήμα, τη συμμετοχή μου σε έκδοση νόμου, για την ασφαλιστική κάλυψη των διασωστών, τόσο κατά την επίγεια προσφορά τους στο συνάνθρωπο, όσο και στις αεροδιακομιδές. Τα τελευταία χρόνια, οι Διοικήσεις του ΕΚΑΒ, μου εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση και κατανομή των επιχορηγήσεων από το Υπουργείο Υγείας, για όλους τους προμηθευτές του ΕΚΑΒ , ανά την Ελλάδα. Συμμετείχα στην 5μελή ομάδα, που συνέταξε την Έκθεση Αξιολόγησης του ΕΚΑΒ, για το Υπουργείο Υγείας , ενώ ασχολήθηκα ενεργά με τα προβλήματα των συναδέλφων μου, αν και δεν ήμουν διασώστρια, μέσα από το Σύλλογο των Εργαζομένων.
 Διετέλεσα Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για περισσότερο από 13 χρόνια. Ήμουν Γραμματέας στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Χολαργού. Ενεργό μέλος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του νέου Δήμου Παπάγου Χολαργού. Εκλεγμένη εκπρόσωπος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, ενώ συμμετείχα και ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού "Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού" στις προηγούμενες  Δημοτικές Εκλογές .
Τέλος, υπήρξα μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Α. Λαμπρινής και πολύ αργότερα, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Χολαργού.

Γεγονός είναι, ότι δέχτηκα αρκετές προτάσεις από συμπολίτες μας, για συμμετοχή μου σε συνδυασμούς και από την κοινότητα του Χολαργού, αλλά και του Παπάγου. Επίσης, είναι γεγονός, ότι είχα αρνηθεί, θεωρώντας, ότι δε χρειάζεται να "ανήκω" κάπου, προκειμένου να προσφέρω στον τόπο που ανασαίνω. Ωστόσο, μια συνάντηση με το Γ. Κεχρή, ο οποίος ανήκε σε αντίθετη πολιτική φιλοσοφία από τη δική μου , αλλά, με δεδομένο την ανθρώπινη ζωή, ως εφαλτήριο λόγου, εφόσον ως γιατρός, ανήκει στην οικογένεια, όλων εκείνων των συνανθρώπων μας, που έχουν σκοπό ζωής τον ίδιο τον άνθρωπο, δε χρειάστηκε καν να ψάξουμε κοινό τόπο σκέψης, που θα μας οδηγούσε σε διέξοδο. Κι έτσι, απόλυτα φυσικά βρίσκομαι στον Συνδυασμό της Δημοτικής Αναγέννησης, με επικεφαλή τον ίδιο, όχι κάνοντας "ασκήσεις επί χάρτου", αλλά αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Γ. Κεχρή, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, υπάρχει ελπίδα να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο μας.

2 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα αφου ο Κεχρης θα αλλαξει τον τοπο μας σημερα θα κοιμηθω ησυχος επειδη αυριο το πρωι θα του στειλω τους λογαριασμους να μου τους πληρωσει. Εχω και δυο δανεια, α χρωσταω και εβδομηντα ευρω στον κουμπαρο και εικοσι ευρω στη θεια Μαριγουλα. Βρε α να χαθειτε ολοι σας , εμας βρηκατε να δουλεψετε αχρηστοι ολοι. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ COPY/PASTE ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ;

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ " σε ένα περιβάλλον, όπου οι άνθρωποι θα γνωρίζονται μεταξύ τους, θα ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, όχι απρόσωπα, αλλά με αλληλεγγύη και κοινωνικότητα".
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.....


    http://lykavitos.gr/archives/103084

    Ιδού για πιο λόγο «σκοτώνονται» να γίνουν δήμαρχοι και ευρωβουλευτές (Ολόκληρος ο πίνακας με τις αμοιβές)
    image
    Πληθώρα υποψηφίων στη μάχη για μια θέση στην ευρωβουλή και στα αιρετά συμβούλια της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, παρά τη δραστική μείωση των αποδοχών τους από τον Ιανουάριο του 2013.
    Ποια είναι όμως η ανταμοιβή τους για την προσφορά των υπηρεσιών τους; Σίγουρα είναι ένα καλό εισόδημα για τη διάρκεια της πενταετούς θητείας αφού μετά την κρίση και οι δουλειές και οι μισθοί έχουν συρρικνωθεί αρκετά
    250.000 ευρώ μικτά οι δήμαρχοι
    Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να εισπράξει ένας τοπικός άρχοντας, στα πέντε χρόνια της θητείας του, ανέρχεται στα 250.000 ευρώ μικτά: δηλαδή γύρω στα 160.000 ευρώ καθαρά. Τα ποσά αυτά αντιστοιχούν στην συνολική αποζημίωση των περιφερειαρχών και των δημάρχων σε πόλεις άνω των 100.0000 κατοίκων, οι μηνιαίες μικτές αποδοχές των οποίων ανέρχονται σε 4.275 ευρώ.
    Οι αντιπεριφερειάρχες εισπράττουν 3.206 ευρώ, ενώ οι αντιδήμαρχοι στους μεγάλους δήμους εισπράττουν 2.137 ευρώ. Μικρότερα είναι τα ποσά που εισπράττουν οι δήμαρχοι σε πόλεις από 20.000-100.000 κατοίκους (3424 ευρώ) και σε πόλεις κάτω των 20.000 κατοίκων (2565 ευρώ), ενώ οι αντίστοιχοι αντιδήμαρχοι παίρνουν 1710 και 1283 ευρώ μικτά, αντίστοιχα.
    Καλοπληρωμένοι οι ευρωβουλευτές
    Εντελώς διαφορετικά είναι τα μεγέθη όσον αφορά τους ευρωβουλευτές, των οποίων ο μισθός ανέρχεται σε 6.200 ευρώ καθαρά, ποσό που υπερδιπλασιάζεται όταν συμμετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις του ευρωκοινοβουλίου, που η κάθε μία πληρώνεται προς 304 ευρώ.
    Οι ευρωβουλευτές δικαιούνται επίσης 21.000 ευρώ για τους συνεργάτες τους στα γραφεία των Βρυξελλών, 5.000 ευρώ για συνεργάτες και άλλα 4.000 ευρώ για έξοδα του γραφείου τους στη χώρα προέλευσης τους. Εχουν όλα τα προνόμια των μελών του εθνικού κοινοβουλίου, όσον αφορά τους συνεργάτες και τους αστυνομικούς για τη φύλαξη τους, αεροπορικά εισιτήρια (για το πήγαινε-έλα στις Βρυξέλλες) και άλλα εισιτήρια για το ταξίδι και τη φιλοξενία στις Βρυξέλλες, 110 ατόμων ετησίως.

    ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

    http://www.youtube.com/watch?v=HG-w4uersXQ

    ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ......(ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή