Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΙΓΚΑ

Η αιμορραγία για τον πρώην δήμαρχο Χολαργού είναι χωρίς τέλος. Ένα σημαντικό του στέλεχος τον εγκατέλειψε και προσχώρησε στον Κώστα Τίγκα. Ιδού το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ίδιος ο υποψήφιος:
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ
ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ

Αγαπητοί φίλοι

     Μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση καθοριστική για την τύχη του Δήμου μας βρίσκεται προ των πυλών. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα με άμεσες συνέπειες στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθήκον όλων μας είναι όχι μόνο να συμμετέχουμε ασκώντας το ύψιστο δικαίωμα του εκλέγειν αλλά και προτείνοντας λύσεις εφαρμόσιμες και λειτουργικές.

     Για τους λόγους αυτούς λοιπόν αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα.

     Η προηγούμενή μου εμπειρία ως Πρόεδρος του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χολαργού εμπλουτισμένη με την επαγγελματική μου εμπειρία στο χώρο του Πολιτισμού και η αποδεδειγμένη διάθεσή μου για δουλειά, πιστεύω ότι αποτελούν πολύτιμα εφόδια που μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην πολιτιστική αναγέννηση του Δήμου μας.

     Τίποτα όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη δύναμη της δικής σας ψήφου την οποία και σας ζητώ την Κυριακή 18 Μαΐου.

                                                                     Φιλικά

                                                            Παναγιώτης Μακρίδης     

2 σχόλια:

  1. Πιστεύεις ότι είναι καλό για σένα να βγει Δήμαρχος ο Νικολάου και να μην έχει μέσα όλους αυτούς να τον επηρεάζουν και να σε γλιτώνουν; Δεν το πιστεύεις, γι' αυτό κάνεις και θα κάνεις μέχρι την τελευταία μέρα ό,τι περνά από το χέρι σου για να αποφύγεις το μοιραίο.
    23 και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας πει τι εχει προσφερει ο κυριος Μακριδης και εναντι ποιας αμοιβης ... ας μας εξηγησει για την εποχη με το μεγαλο φαγοποτι οπου ηταν "προεδρος", και πια ειναι πραγματι η "επαγγελματική του εμπειρία στο χώρο του Πολιτισμού"

    ΑπάντησηΔιαγραφή