Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;

Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να ευσταθεί η πληροφορία που έφτασε πριν από λίγο στην εφημερίδα μας, εάν ωστόσο ισχύει τότε σημαίνει ότι το παιχνίδι της ψήφου χοντραίνει! 
Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι στην προσπάθεια που κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού να εκλεγούν δήμαρχοι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών έχουν προσεγγίσει ιερούς ναούς της περιοχής για να κάνουν δωρεές. "Τι σας λείπει; Κλιματισμός; Θα σας τον κάνω εγώ δώρο". 
Κι έτσι, ο παπάς της ενορίας θα εμφανίζεται κάθε Κυριακή στην εκκλησία να ...ευλογεί τον υποψήφιο δήμαρχο λέγοντας στους πιστούς: "Ευχαριστούμε τον τάδε υποψήφιο που μας δώρισε τον κλιματισμό"
Και αυτές οι ευχαριστίες, όπως και να το κάνουμε θα επενεργούν ως έμμεση προτροπή προς τους πιστούς για να πάνε στην κάλπη και να ευχαριστήσουν διά της ψήφου τους τον ευεργέτη-δωρητή του ιερού ναού! 
Ως εφημερίδα επαναλαμβάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να ευσταθεί η πληροφορία. Ούτε παίρνουμε κάποια θέση, ωστόσο το επισημαίνουμε ως στοιχείο του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων οι οποίοι πλέον μπορεί να μετέρχονται κάθε πιθανή ιδέα προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές.  
Ο πιο ...ευφυής θα κερδίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου