Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ  ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ!!!
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ"
Δείτε και κρατηθείτε. Το ολοσέλιδο δελτίο τύπου το οποίο δημοσιεύει ο πρώην δήμαρχος Χολαργού στην εφημερίδα "Αντίλογος" (είναι επί πληρωμή ή τσάμπα;) γράφει με μεγάλα γράμματα, τα ... μεγάλα ψεύδη:  "Το 2010 κατηγορήθηκα αδίκως, συκοφαντήθηκα και πολεμήθηκα με κάθε αθέμιτο μέσο. 
Το 2014, έστω και καθυστερημένα, δικαιώθηκα πανηγυρικά και απαλλάχθηκα για κάθε κατηγορία από την ελληνική Δικαιοσύνη"!

Και λέγοντας αυτά τα ψέματα προσπαθεί να παγιδέψει τους ψηφοφόρους συνεχίζοντας: "Στις 18 Μαϊου 2014, ζητώ ξανά τη στήριξή σας, για ένα ενιαίο, ισχυρό και λαμπρό Δήμο Παπάγου-Χολαργού"!  
Λέει λοιπόν ψευδώς ότι έχει αθωωθεί από όλες τις κατηγορίες!!! 
Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην Δήμαρχος έχει ήδη μια καταδίκη σε βάρος του για παράβαση καθήκοντος από την οποία μάλιστα εάν ζημιωθεί ο Δήμος, τότε θα εκπέσει και τους αξιώματός του εφόσον έχει εκλεγεί Δήμαρχος! Μιλάμε δηλαδή για προσπάθεια του σημερινού υποψηφίου να παγιδεύσει τους ψηφοφόρους με την απόκρυψη της αλήθειας! 
Ιδού λοιπόν: Με την 2206/13 (24-5-13) απόφαση του Ε'μελούς Εφετείου Αθηνών, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού τιμωρήθηκε με 3 μήνες φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος εκ δόλου για την γνωστή υπόθεση του cafe' Tease Plus στην οδό 25ης Μαρτίου. Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος κ. Αγγελάκος, η απόφαση αυτή είναι αμετάκλητη και  δεν έχει γίνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο. 
Όπως μάλιστα μας πληροφόρησε ο κ. Αγγελάκος "έχει κατατεθεί και αγωγή σε βάρος του Δήμου Χολαργού από τους ενοίκους της πολυκατοικίας οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιά".

--Πόσα ζητάτε από την αγωγή; 
Αγγελάκος: 30.000 ευρώ ζητάει ο κάθε ενάγων. Είναι γύρω στους 15 ενάγοντες!
--Τι σημαίνει αυτό; Εάν δηλαδή δικαιωθείτε στο δικαστήριο και  επιδικαστεί υπέρ σας ποσό, τι συνεπάγεται αυτό;
Αγγελάκος: Ότι ο Νικολάου εφόσον είναι δήμαρχος θα εκπέσει του αξιώματός του διότι θα έχει ζημιώσει οικονομικά τον δήμο και στην περίπτωση αυτή που η παράβαση καθήκοντος ζημιώνει και τον δήμο, τότε ο δήμαρχος εκπίπτει του αξιώματός του!!!

Δεν τα λέμε εμείς αυτά, τα λέει ο δικηγόρος κ. Αγγελάκος ο οποίος κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην δημάρχου κι επέτυχε την καταδίκη του στο Εφετείο, με 3 μήνες φυλάκιση ενώ τώρα ζητάει με 15 ενάγοντες, υψηλή αποζημίωση από τον δήμο Παπάγου-Χολαργού! 

Δεν είναι όμως αυτή η μόνη καταδίκη του πρώην δημάρχου Χολαργού. Πριν από μερικές ημέρες ήταν κατηγορούμενος στο Εφετείο για καταπάτηση δασικής έκτασης! Πρωτοδίκως ο πρώην δήμαρχος Χολαργού είχε καταδικαστεί σε 13 μήνες φυλάκιση (δείτε εδώ) στο δε Εφετείο ήταν απών επειδή όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του, ασθενούσε. Η νέα δίκη έχει προσδιοριστεί για τις 30 Απριλίου! 
Εάν λοιπόν παραμείνει η ισχύουσα καταδίκη, τότε τι θα γίνει; Θα πάμε στις εκλογές με ένα δήμαρχο να έχει στην πλάτη του δύο καταδικαστικές αποφάσεις και να ζητάει την ψήφο των δημοτών; Και μάλιστα να ψεύδεται ότι έχει αθωωθεί ...πανηγυρικά για κάθε κατηγορία από την ελληνική Δικαιοσύνη; 
Μπράβο και στον εκδότη που φιλοξενεί τέτοιες ρεκλάμες-σκέτη παραπληροφόρηση!

1 σχόλιο:

  1. Ποιος αποκαλεσε ψευτη ποιον.
    Ο ευρων αμοιφθησεται με δεκα φυλλα του Παρατηρητη για να τυλιγει γαυρο πελαγισιο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή