Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: "ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;" ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: "ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ"

Τον ισχυρισμό που περιβάλλεται από σοβαρή καταγγελία για “ποδηγέτηση της δικαιοσύνης” ισχυρίζεται  ότι έχει στην κατοχή του- υπό μορφή ηχογραφημένου αλλά και οπτικού υλικού- με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.
Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου με αισχρές πεζοδρομιακές εκφράσεις, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.
Ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής ισχυρίστηκε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και θα δει το φως της δημοσιότητας από το διαδίκτυο.
“Η συνομιλία – ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής”, αναφέρεται στο site της Χ.Α αλλά και σε άλλα ενημερωτικά site και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Οι διάλογοι του φερόμενου ως αποδεικτικού υλικού μεταξύ Μπαλτάκου-Κασιδιάρη
dialogos-1

dialogos-2

dialogos-3


 To καυτό υλικό της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη που ανέβηκε στο διαδίκτυο και που ο βουλευτής της Χ.Α ισχυρίζεται ότι αποτελεί ανακριτικό υλικό
Για το βίντεο εδώ πατήστε:

1 σχόλιο:

  1. ΟΜΑΔΙΚΗ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗΣ , ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ .
    ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή