Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ...

ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΠΟΛΥΣΕ 40.000 ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΣΦΑΞ' ΤΟΥΣ Ν' ΑΓΙΑΣΟΥΝ! 
Ο λαός θέλει τον Σαμαρά και το αποδεικνύει με τη δημοσκόπηση της GPO που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Δίνει προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές. 
Στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές η ΝΔ συγκεντρώνει 22,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 8,5%, η Χρυσή Αυγή με 6,8%, το ΚΚΕ με 6,8% επίσης, η Ελιά με 5,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,3% και η ΔΗΜΑΡ με 3%. Ένα 3,6% απάντησε Άλλο Κόμμα. Λευκό/Άκυρο απάντησε το 4,3%. Αδιευκρίνιστη είναι η επιλογή του 13,6% των ερωτηθέντων.
Στο ερώτημα «ανάμεσα στους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 42,7% των ερωτηθέντων, έναντι 27,2% που επιλέγει τον Αλέξη Τσίπρα.
Κανέναν από τους δύο απαντάει το 29,4% των ερωτηθέντων.
Τι άλλο λοιπόν μετά από όλα αυτά; Ο λαός εσένα θέλει Σαμαρά. Σαμαράς και ...ξερό ψωμί; Τι λέτε καλέ; Σαμαράς ακόμη και χωρίς ψωμί! Ο λαός είναι αποφασισμένος ακόμη και να πεθάνει, αρκεί στην εξουσία να μείνει ο Σαμαράς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου