Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ! ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!

Τρεις μήνες μετά το ατύχημα του και το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανταποκρίνεται στη θεραπεία που έχουν επιλέξει ...
οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Μια ημέρα μετά τη δήλωση της Σαμπίνε Κεμ, η μάνατζερ του 45χρονου άνδρα... ξαναχτύπησε, ενημερώνοντας πως ο Σουμάχερ δείχνει ορισμένες στιγμές σημάδια πως "ανακτά τις αισθήσεις και ξυπνάει".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν επιβεβαιωθεί με φωτογραφίες της έπαυλης της οικογένειας στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, η Κορίνα Σουμάχερ χτίζει ιατρική μονάδα για να μεταφερθεί ο σύζυγος της.

Την ίδια ώρα όπως μεταδίδουν σήμερα γερμανικά ΜΜΕ, ο Σουμάχερ, βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο αυξημένης φροντίδας, γεγονός που δηλώνει ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Οι πιλότοι της Formula 1, από το Μπαχρέιν όπου βρίσκονται για τον τρίτο αγώνα της σεζόν, δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τα αισιόδοξα μηνύματα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull), που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον «Σούμι», τόνισε: «Είναι πολύ καλό να ακούμε ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς μια σωστή κατεύθυνση μετά από εβδομάδες που δεν είχαμε κανέναν νέο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Μίχαελ και την οικογένειά του. Ελπίζω να έχουμε ακόμη καλύτερα νέα τις επόμενες εβδομάδες».

Ένας ακόμη συμπατριώτης του Γερμανού πρώην πιλότου, ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes), τόνισε: «Μας χαροποιούν ιδιαίτερα τα καλά νέα. Μίχαελ, συνέχισε τον αγώνα σου».

Ο Φελίπε Μάσα (Williams), που «έτρεχε» μαζί με τον Σουμάχερ στη Ferrari, είπε: «Προσεύχομαι κάθε μέρα για τον Μίχαελ και θέλω να τον ξαναδώ κοντά μας. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα όλο και συχνότερα».

Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου