Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEAL ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΡΥΣΑΣ ΠΑΡΙΣΗ! ΔΗΛΩΣΗ...

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,
Η διαμόρφωση του προεκλογικού τοπίου στον Δήμο μας έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Είναι σημαντικό σε αυτή τη συγκυρία να υπερβούμε όλοι προσωπικές φιλοδοξίες και κάθε είδους διαχωρισμούς, να προχωρήσουμε σε συγκλίσεις και να ενώσουμε δυνάμεις.
Ανακοινώνοντας προ διμήνου την υποψηφιότητά μου, ως παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΕΥΘΥΝΗ», είχα επισημάνει ότι οι επικείμενες εκλογές αποτελούν κρίσιμη ευκαιρία για την ανάδειξη νέων και ζωντανών δυνάμεων, με σύγχρονες αντιλήψεις, μακριά από ξεπερασμένες αγκυλώσεις. Όραμά μου αποτελεί ένας Δήμος σύγχρονος, που θα βασίζεται στη συμμετοχικότητα, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον δημότη, ικανός να ανταποκριθεί δυναμικά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Με νέες ιδέες, σύγχρονη αντίληψη, ικανούς και έμπειρους συνεργάτες, αγάπη για τον τόπο μας, και, κυρίως, απόφαση για δημιουργική δουλειά.
Εκτιμώντας ότι στις προϋποθέσεις αυτές ανταποκρίνεται περισσότερο ο συνδυασμός «Μαζί για την πόλη μας» του κ. Ηλία Αποστολόπουλου, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού πιο σύγχρονο, λειτουργικό και δημιουργικό.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ, όλα τα στελέχη του συνδυασμού μας, θα είμαστε στη πρώτη γραμμή, τόσο στην πορεία νίκης στις εκλογές, όσο και την επόμενη ημέρα της δημιουργίας. Προχωράμε ενωμένοι και προχωράμε δυνατά.
Χρύσα Παρίση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου