Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

O ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ: "ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ DEBATE"



Μετά από δύο μήνες περίπου συνεχών προσκλήσεων προς όλες τις παρατάξεις να δημοσιοποιήσουν το πρόγραμμά τους, να μας πουν επιτέλους τι θα κάνουν και τους λόγους για τους οποίους έθεσαν υποψηφιότητα, χωρίς αποτέλεσμα και μετά από ένα μήνα εκκωφαντικής σιωπής, αναγκαζόμαστε να αποδεχτούμε την πρόσκληση που έκανε ο δημοσιογράφος και εκδότης της τοπικής εφημερίδας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" κ. M. Βραχιολίδης για την διοργάνωση debate.

Την πρόσκληση αυτή αντιμετωπίσαμε με σκεπτικισμό, καθώς είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί ένας πραγματικός διάλογος με εννέα υποψήφιους. Ομως μετά από δύο μήνες προεκλογικής περιόδου όπου όλοι σχεδόν παίζουν το κρυφτούλι με φήμες και διαδόσεις εντυπωσιασμού και με σιγή ασυρμάτου σε προγραμματικό επίπεδο, θεωρούμε πια ότι είναι αναγκαίο να εκτεθούν δημοσίως.

Να αναγκαστεί επιτέλους ο κ. Δασκαλόπουλος να απολογηθεί για το έργο του και να μας ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να συνεχίσει την κατασκευή των ακατάλληλων στενών πεζοδρομίων, την παραμέληση σχολείων και αθλητικών χώρων. Να μας πει γιατί χάθηκαν οι επιδοτήσεις για τα σχολεία και τα γήπεδα και πως εννοεί ακριβώς την δημοκρατία και τη συμμετοχή μετά την αδρανοποίηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Να κάνει επιτέλους ο κ. Αποστόλοπουλος έναν απολογισμό των οκτώ χρόνων θητείας του στην διοίκηση του δήμου. Να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να σταματήσει να εμφανίζεται ως παρθενογέννεση. Να μας πει αν γνωρίζει που θα βρει τα λεφτά για τα πυροτεχνήματα που πετάει και να ξεκαθαρίσει επιτέλους τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.

Να μας πει ο κ. Νικολάου γιατί διαψεύδει το τεράστιο χρέος που άφησε στο δήμο μας και γιατί παρουσιάζει ως δικά του έργα αυτά που έγιναν επί θητείας Σκούρτη.

Να μας πει ο κ. Κεχρής τι ακριβώς έκανε στη διοίκηση του ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών. Γιατί συμμετείχε σε μια διοίκηση που σήμερα καταδικάζει και ποιό είναι το σχέδιο του για τα μελλοντικά έσοδα του δήμου.

Να μας εξηγήσει ο κ. Τίγκας τι εννοεί ενοποίηση των δύο πρώην δήμων όταν μιλάει για διάσωση και συσπείρωση του Παπάγου, αναλογική κατανομή δαπανών και πως σκοπεύει να αντλήσει χρήματα χωρίς συμβούλους.

Να μας πει δημοσίως η κα Πολυκαλά ποιός ακριβώς ήταν ο λόγος της αυτόνομης καθόδου της και τι εννοεί όταν λέει ότι προσπάθησε να πετύχει συνεργασίες.

Να μας εξηγήσουν οι κ.κ. Ζήκας και Ρεμούνδος γιατί πρέπει να ψηφίσουμε αντιμνημονιακά και να αγνοήσουμε τα τοπικά μας προβλήματα και τις ελάχιστες δυνατότητες που μας δίνονται.   

Ολοι οι παραπάνω αξιότιμοι και αξιοσέβαστοι συνυποψήφιοί μας παρά τις συνεχείς προσκλήσεις μας, ποιούν την νήσσαν και λειτουργούν υπογείως διαδίδοντας κατά το δοκούν τις φήμες που ταιριάζουν στον κάθε ψηφοφόρο. Εκτιμούμε, λοιπόν, ότι παρά τα τεχνικά προβλήματα, η μόνη ελπίδα να τοποθετηθούν δημοσίως για όλα αυτά είναι το debate, το οποίο απαδεχόμαστε. 
Xάρης Κουγιουμτζόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

1 σχόλιο:

  1. Να μας εξηγήσει ο κ. Κουγιουμτζόπουλος αν με τη φράση για το "τεράστιο χρέος που άφησε στο δήμο μας ο κ. Νικολάου, παρουσιάζοντας ως δικά του έργα αυτά που έγιναν επί θητείας Σκούρτη", εννοεί και το υπέρογκο δάνειο του κ. Σκούρτη για την κατασκευή του δημαρχείου του Χολαργού, το οποίο από τη δεκαετία του '80 έχει καταχρεώσει τους Χολαργιώτες και ακόμη δεν έχει αποπληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή