Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η ΚΟΥΤΡΑ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ 1ου-6ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ"

Η κόντρα εντείνεται ανάμεσα στην Κική Κούτρα και τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ξύδ. Διαβάστε με προσοχή τι έχει αναρτήσει στο προφίλ της στο facebook και θα καταλάβετε.

"Για την σωστη ενημερωση σε ο,τι αφορα την συγχωνευση του 1ου -6ου δημ. σχολειου Χολαργου, ειχα ενημερωσει τον κ Ξυδη απο το τελος Απριλιου σχετικα..Δεδομενου οτι παρακολουθουσα την εκβαση και δεδομενου οτι με ενδιεφερε η ιδρυση του 6ου Νπιαγωγειου Χολαργου ,{πραγμα που εγινε,} μου εχαν αποκλεισει την ματαιωση της συγχωνευσης με την αιτιολογια, οτι πλεοναζουν διδασκαλοι. 
Η απαντηση του κ Ξυδη ηταν "μην ακους τις διαδοσεις" και δεν εκανε τιποτα...Ελπιζω η νεα δημ. Αρχη να εχει διαφορετικη αντιληψη και να εκμεταλλευεται καθε τι απο οπουδηποτε προκειμενου για το καλο του τοπου και ιδιως για την Παιδεια...οπως επισης πιστευω να βαλει στην διαδικασια το της ΚΛΕΙΟΥΣ ακινητο {βασει της ντιρεκτιβας της ΕΕ η ΔΕΗ ειναι υποχρεωμενη να κανει υπογεια συνδεση και να απομακρυνθει ο παραπλευρως πυλωνας με μισα-μισα εξοδα} και να ενταχθει μεσω του ΟΣΚ στο ΕΣΠΑ και να γινει ενα Νηπιαγωγειον επιπεδου ωστε να εξυπηρετει και τις δυο κοινοτητες....
Δυστυχως το 2ο 3ο Δημ Σχολεια Παπαγου δεν εγινε αδικαιολογητως δεδομενου οτι ο κ Ξυδης δεν εδινε πρωτοβουλιες σε συνεργατες του που εχαν και τις γνωσεις και την διαθεση για εργο ...
Ευχομαι καλη επιτυχια για την ματαιωση της συγχωνευσης του 1ου- 6ου Δημ Σχ Χολαργου..... 
ΥΓ Ο κ. Ξυδης το πρωην Γυμνασιον της Κλειους ουτε το εγνωριζε και καποια μερα με το αυτοκιντο του Δημαρχου 2011 του εδειξα το ακινητο.."

10 σχόλια:

  1. Εδώ ο κ. Ξύδης έβγαλε δήμαρχο αυτόν που δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια που εμπλέκεται στο δήμο. Οι καημένοι οι αντιδήμαρχοί του που έτρεχαν όλη την ημέρα για να συμμαζέψουν τον Χολαργό και να συντηρήσουν του Παπάγου την πλήρωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H KOYTRA ME TREIS EKKLHSIES KAI DYO NHPIAGVGEA 3o PAPAGOYkai 6o XOLARGOY ???ASTA RE KAFROI CHFOFOROI KAI ELEEINOS KAMATARXHS O JYDHS KAI UES NA SOY PV KATI DEN FTAIEI KAUOLOY O APOSTOLOPOYLOS TH DOYLIA TOY EKANE ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο δήμαρχος δεν γνωρίζει το πρώην γυμνάσιο της οδούς Κλειούς τότε καλύτερα να πάει να πνιγεί.
    Είναι σαν να είμαι ιδιοκτήτης στο διαμέρισμα που μένω και να μην ξέρω ότι υπάρχουν σε αυτό δωμάτια.
    Αλλά τι περιμένει κανείς ;
    Για τη μάσα και τη θέση πάνε όλοι ...ξέχασα και το κύρος !
    Γι αυτό οι κοιλιές τους έχουν γίνει τεράστιες και δεν μπορούν να περπατήσουν.

    Στη γειτονιά του είναι αυτό το έκτρωμα του προαστίου μας ;
    Στη δική μας γειτονιά είναι.
    Κλειούς 6-8 , ελάτε όσοι θέλετε να το θαυμάσετε και από κοντά.
    Μπορείτε να το δείτε και από την οδό Ευτέρπης λίγο πριν την Αναστάσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, γνωρίζει κάτι άλλο στο Δήμο του εκτός από το verde; Η μήπως τον γνωρίζουν οι χολαργίώτες.

      Διαγραφή
  4. Ούτε παπαγιώτης αισθάνεται ο Ξύδης.Δήμαρχος αισθάνεται με ολοκληρωτική νοοτροπία.Φασιστική.Γιαυτό άδειασε την Κούτρα και πολέμησε προεκλογικά την Καλλιοντζή.Γιαυτό άδειασε και τον Δασκαλόπουλο και πολέμησε τον Τίγκα,επειδή έχουν ικανότητες και λόγο αυτοδιοικητικό.Πιόνια θέλει γύρω του χωρίς άποψη.Γιαυτό και δεν ξανακατέβηκε στις εκλογές.Ηξερε οτι θα τον μαύριζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!!!!ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΝ ΒΓΑΛΕΙ?ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ???ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ....οι πραγματικοί φασίστες είναι όσοι κατηγορούν τους άλλους ως φασίστες....!
    Ο φασισμός είναι η ακραία επιβολή απόψεων, θέσεων για τις οποίες μεταχειρίζεται ο εκφραστής τους κάθε μέσο συμβατικό και αντισυμβατικό.
    Επομένως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το όλο πολιτικό κλίμα , φασίστες είναι όλοι τους ανεξαιρέτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΚΕ , ΒΑΡΑΝΕ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ¨ΚΟΚΟ" ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ GAY .

    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .

    ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

    Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ - ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας ομοφοβικός κίναιδος.

      Ίσως σωθείς με λοβοτομή παρόλα αυτά.

      Διαγραφή
  8. MHPVS KYRIA ANASTASIADH MPOREITAI NA MAS PEITE TI EGEINAN OI EKATO XIL EYRV APO TO DHMO PAPAGOY ????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή