Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11% Η ΥΦΕΣΗ ΤΟ 2014! ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ…ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ!

Πηγή των πληροφοριών μας είναι η ίδια η κυβέρνηση και το site που αφορά στο  εθνικό μας χρέος: nationaldebtclocks.org. Όποιος μπει μέσα στον ιστότοπο μπορεί να διαπιστώσει την πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας και όχι αυτή που πλασάρουν με ψεύδη οι κυβερνώντες.

205% ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΠ!
ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΗ!
Του Μάκη Βραχιολίδη
Πρόκειται για πολιτική απάτη δίχως όρια. Μιλάμε για  πολιτικό έγκλημα που έχει σύρει τη χώρα σε εθνική καταστροφή, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της πιπιλάνε συνέχεια την… ανάπτυξη και αλλαγή στη σελίδα της χώρας, επαναλαμβάνουν σε όλους τους τόνους ότι οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο και ότι αλλάζουμε σελίδα μπαίνοντας στο δρόμο των επενδύσεων και χιλιάδων θέσεων εργασίας, την ώρα που η οικονομία έχει βυθιστεί σε επίπεδα τέτοια, που ούτε σε πόλεμο να βρισκόταν.
Η ύφεση στη χώρα μας από την αρχή του έτους βρίσκεται  πάνω από 11% , ενώ το δημόσιο χρέος ως προς το ΑΕΠ έχει εκτοξευτεί στο 205%!!! Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν τα λέμε εμείς, τα λέει η ίδια η κυβέρνηση στο δικό της ιστότοπο: nationaldebtclocks.org.
Δείτε τον πίνακα που δημοσιεύουμε  όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι το δημόσιο χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ έχει ξεπεράσει το 205%. Αυτό που η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ λένε ότι θα πάνε στο 120% του ΑΕΠ το 2020, αυτό που πριν από ένα χρόνο βρισκόταν στο 187,31% του ΑΕΠ, σήμερα έχει ξεπεράσει το 205%!!!
Αν δεν είναι αυτό πολιτική απάτη, τι είναι; Η ελληνική οικονομία στα χέρια των πολιτικών ολετήρων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχει ήδη πεθάνει, βρίσκεται ήδη στο νεκροτομείο και οι ψεύτες της κυβέρνησης εξακολουθούν να εξαπατούν τον λαό μοιράζοντας φρούδες ελπίδες.
Δείτε τη συνέχεια μέσα από την ίδια κυβερνητική πηγή, το nationaldebtclocks.org:
Πέρσι τον Μάιο το GDP (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) ήταν πάνω από 198 δις ευρώ. Σήμερα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της κυβέρνησης, το ΑΕΠ υπολογίζεται στα  162 δις ευρώ. Άρα η χώρα μας απώλεσε μέσα σε ένα χρόνο 36 δις ευρώ. Παρήγαγε 36 δις ευρώ λιγότερα, σημαίνει 20% ύφεση! Και αν το 20% φαίνεται εξωφρενικό και φανούμε εμείς υπερβολικοί ας κρατήσουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ: «Στα 181,1 δις ευρώ συρρικνώθηκε το ΑΕΠ της Ελλάδας το 2013»!  181-162= 19 Δις ΕΥΡΏ! Τουτέστιν , πάνω από 11% ύφεση!
Και αυτοί εξακολουθούν και μιλάνε για ανάπτυξη! Κατάντησαν τη χώρα να μην παράγει τίποτε, παρά μόνο πομφόλυγες και …πορδές σαν αυτές του Σαμαρά και –ειδικά- του ογκώδους Βενιζέλου και συνεχίζουν να εμπαίζουν τον λαό με την… ανάπτυξη!
Ανάπτυξη στους τοκογλύφους και τους κατακτητές της Ελλάδος έφεραν όλοι αυτοί που μας κυβερνούν!
Συμβουλεύουμε τους πολίτες να μάθουν για  το ελληνικό χρέος και πόσο αυξάνεται κάθε δευτερόλεπτο. Για να μην τους πιάνουν κορόιδα οι πολιτικοί ολετήρες. Το nationaldebtclocks.org, μετράει τόσο το παγκόσμιο χρέος όσο και τα χρέη που έχει η κάθε χώρα.

Για την Ελλάδα, το... κοντέρ δείχνει κάτι παραπάνω από 333 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 205% του ΑΕΠ της χώρας.

"Ελεύθερη Ώρα"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου