Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ AΠΟ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!

Χολαργός, 21 Μαΐου 2014
Αγαπητοί συμπολίτες & συμπολίτισσες,
Το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού-Παπάγου» με βάση τις προγραμματικές του δεσμεύσεις τιμήθηκε με την ψήφο 2.982συμπολιτών μας, ποσοστό 12,9%, και κατατάχτηκε ως 3η δύναμη. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό και δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στην βούληση των εκλογέων μας και στις ευθύνες που μας ανέθεσαν.
Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, για ένα Δήμο δημοκρατικό, με διαφάνεια και κοινωνική συμμετοχή,που δεν θα δέχεται ως τετελεσμένα τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών. Πολιτικών που οδηγούν σε μια πρωτοφανή κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση με ανεργία, ανασφάλεια, διάλυση προνοιακών υπηρεσιών και υποβάθμιση βασικών δημοτικών υποδομών. Πολιτικών που παραδίδουν σε ιδιώτες επιχειρηματίες δημόσιες δομές και δράσεις, οι οποίες όμως πρέπει να αποτελούν συστατικά ενός δημόσιου σχεδιασμού, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται στο μέγιστο βαθμό η ωφέλεια για κάθε δημότη.
Επειδή σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν έγινε καμία επί της ουσίας συζήτηση/αντιπαράθεση επί των προγραμμάτων των παρατάξεων, θα θέλαμε έστω και τώρα οι δύο παρατάξεις που συμμετέχουν στο Β’ γύρο και απέφυγαν να πάρουν θέση για τα φλέγοντα προβλήματα του Δήμου μας, να μας πουν ξεκάθαρα:
·         Τι θα κάνουν για την υπεράσπιση των πολιτών και της πόλης μας από τις μνημονιακές πολιτικές
·         Τι θα κάνουν για τον εκδημοκρατισμό της λειτουργίας του Δήμου και τη διασφάλιση της ουσιαστικής συμμετοχής των πολιτών
·         Αν θα προχωρήσουν σε ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών
·         Τι θα κάνουν για τη διαχείριση των απορριμμάτων και όσα προβλέπει ο νόμος 4042/2012 και όχι απλά και μόνο για την καθαριότητα
·         Για την διαχείριση του ποσού των 6.000.000 εκατ. ευρώ  που θα εισπράξει ο Δήμος από την απαλλοτρίωση της Αττικής Οδού
·         Ποια η θέση και η στάση τους για το ναζισμό και τη δράση της «Χρυσής Αυγής»
Αγαπητοί συμπολίτες & συμπολίτισσές μας,
Για τα επόμενα 5 χρόνια, το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ», με συνέπεια στις προγραμματικές του δεσμεύσεις, θα αγωνιστεί για την ανατροπή των αποτελεσμάτων αυτών των πολιτικών από τη θεσμική θέση της αντιπολίτευσης στην οποία μας ενέταξε η ετυμηγορία των συμπολιτών μας στον Α΄ γύρο των εκλογών. Παράλληλα, θα συνεχίσει την κινηματική του δράση για την υπεράσπιση των πολιτών και της πόλης μας. Θα διευρύνει τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας (Αγορά χωρίς Μεσάζοντες, Τράπεζα Χρόνου, αχρήματη ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών, συλλογή φαρμάκων για κοινωνικά ιατρεία, κ.ά.), καθώς και πολιτισμού (εκδηλώσεις, συζητήσεις, κ.ά.) που θα έχουν ως στόχο να μην βρίσκεται ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
Με γνώμονα τα παραπάνω και ενόψει του Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν είναι δυνατόν να στηρίξει οποιονδήποτε εκ των δύο υποψηφίων, των οποίων οι προγραμματικές διακηρύξεις αλλά και οι μέχρι σήμερα πράξεις τους, κινούνται σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση, από αυτές του «ΔΙΚΤΥΟΥ  ΠΟΛΙΤΩΝ».   
Σε ότι αφορά το Β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών, για τους ίδιους ακριβώς λόγους, το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν είναι δυνατόν να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Σγουρού, ο οποίος αξιοποίησε τη θεσμική του θέση για την προώθηση μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία υλοποιούν τις μνημονιακές πολιτικές και δεσμεύσεις σε βάρος του κοινωνικού συμφέροντος.
Το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού-Παπάγου» καλεί όλους να υπερψηφίσουν μαζικά το συνδυασμό  «Δύναμη Ζωής»  και τη Ρένα Δούρου.
Η Συντονιστική Επιτροπή
του  ΔΙΚΤΥΟΥ  ΠΟΛΙΤΩΝ

19 σχόλια:

  1. Τη Δούρου θα την ψηφίσουμε ρε άνθρωπε αλλά ψηφίζουμε ξέρεις και για δήμαρχο .
    Κρίμα που δεν στηρίζεις τον Πολυχρόνη Τίγκα ,σε ψηφίσαμε τη περασμένη Κυριακή αλλά με τη δήλωση σου αυτή ούτε θέλουμε να σε ξαναδούμε ακόμα και στους χωρίς μεσάζοντες,μας την έσπασες κανονικά.Εμείς θα ψηφίσουμε τον Τίγκα οικογενειακώς και ας μη τον στηρίζεις και αν σε ξαναψηφίσουμε ποτέ, τρύπα μας τη μύτη Ζηκουλίνο.Άσε που για ευρωβουλή θα το ρίξουμε στη χρυσή αυγή.
    Το "δεν στηρίζω κανέναν" σημαίνει ότι ψηφοφόροι σου θα το ρίξουν στον Αποστολόπουλο ; Δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου που μάλλον από αλλού προέρχεται.Προβατάκια δεν είμαστε πάντως να μας λες ποιον θα ψηφίσουμε και εμείς να τον ψηφίζουμε.Ρε αδελφε δε παει το χέρι μας να ψηφίσει καθεστώς δηλαδή Αποστολόπουλο δηλαδή νέα δημοκρατία και πασόκ μαζί,ο ίδιος το λέει ότι τον στηρίζουν και από τη νδ και απο το πασόκ που μας κατέστρεψαν. Πας καλά άνθρωπε μου ; Έπεσες τελείως στα μάτια μας,άμα ξαναδείς ψήφο από μας ,σφύρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποστολόπουλο θα ήθελε να στηρίξει, αλλά ο Ζήκας πάνω από όλα είναι δημοκράτης και το τελευταίο καιρό τα έχει πάρει κρανίο με τις Μαυροπαρέες του Αποστολόπουλου και των συμβούλων του....

      Διαγραφή
    2. Απροσάρμοστος τελείως είσαι! καμια συνοχή δεν έχει η σκέψη σου.. κραζέις το Ζήκα επειδή δεν πήρε θέσει αλλά ταυτοχρονα τον κράζεις επειδη σε θεωρεί πρόβατο και σου λεει τι να κάνεις...
      Πραγματικά λυπάμαι που άνθρωποι με IQ ραδικιου κυκλοφορούν αναμεσά μας και ψηφιζουν κιόλας. Έλεος πια με τις πληρωμένες απαντήσεις.

      Όσο για το παραμυθάκι ότι ψηφισες Ζήκα και τώρα θα ψηφίσεις Τιγκα αστο δεν περνάει σε κανέναν έξυπνο άνθρωπο... δουλικό του Τίγκα.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή αν σου έλεγε να ψηφίσεις Τίγκα, θα ήταν καλος? Κρίση έχεις άνθρωπε μου, ψήφισε ότι θες, ότι νομίζεις καλύτερο, μην περιμένεις να πει ο άλλος αυτό που εσύ θες να ακούσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ρε φίλε εαν σου έλεγε να ψηφίσεις Τίγκα, θα ήσουνα ευχαριστημένος ή προβατο? για να καταλάβουμε και εμεις δλδ! βαλε σε μια σειρα το σκεπτικο που αναπτύσεις παραπάνω. Και χωνέψτε το επιτέλους οτι ο επόμενος Δήμαρχος θα ειναι ο Αποστολόπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξυπακούεται αλλά ο εκφραστής υποτίθεται της προόδου στο χολαργό και παπάγου δεν μπορεί να λέει δεν στηρίζω κανέναν από τους δύο.
    Είναι σαν να λέει ότι και οι δύο είναι χάλια ή ότι και οι δύο είναι καλοί.Καλοί και οι δύο για δήμαρχοι δεν είναι πως να το κάνουμε ; Αυτή η ουδετερότητα είναι συμμετοχή στο έγκλημα και το "εγκλημα" δεν θα το αφήσω να συμβεί και θα το αποτρέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιος απο τους δυο θα βγει, ετσι κι αλλιως. Αν ειναι να διαλεξεις δημιο, τι σημασια εχει ποιος θα ειναι. το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ .

    ΤΙΓΚΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον!!! Αρχίσαμε βάρδια!!! Για πες και σε εμας το ωράριο που δουλεύεις για να γράφεις υπέρ του κ. Τίγκα? Πληρώνεσαι και υπερωρίες? Έδρα δηλώνεις το σπίτι σου? ή το γραφείο του κ.Τίγκα? Είστε πολλά άτομα ή καϋμένε είσαι μόνος σου?

      Διαγραφή
  6. Ψηφίστε τον αριστερό και αντάρτη του βουνού σύντροφο Τίγκα που προεκλογικά έκανε συγκεντρώσεις στους ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΠΗΛΙΟΤΩΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και έτσι βολεύτηκε μετεκλογικά ο γιος του Διοικητής στο νοσοκομείο '' ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ'' και ο 'ιδιος στο ΜΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τουλάχιστον ο Τίγκας δεν δηλώνει ότι να ναι , αντίθετα ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ το πάιζει ΠΑΣΟΚΑΡΑ ένω τον βόλεψε η ΝΔ στο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ εεεεεε?

      η τον βόλεψαν για το πλόυσιο βιογραφικό του μήπωσ ??χαχαχαχ

      Διαγραφή
    2. λολ... ο Τιγκας και σύζυγος τα έχουν μοιράσει ΝΔ ο ένας ΠΑΣΟΚ η άλλη και πανε και έρχονται πέρα δώθε για είναι με όλους βολεμένοι! Άσε η κοινωνία είναι μικρή και όλα μαθαίνονται!

      Διαγραφή
  7. Δημοτικες ΝΔ Αποστολοπουλος vs ΝΔ Τιγκας.....no bet
    Περιφερειακες ΠΑΣΟΚ Σγουρος- ΣΥΡΙΖΑ Δουρου....αντιμνημονιακο 2πλο
    Ευρωκοινοβουλιο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΛΙΑ-ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ-ΣΥΚΑ-ΤΖΑΤΖΙΚΙ-ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 2 ΜΠΥΡΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ...παμε αριστερα μπας και....τα αλλα τα δοκιμασαμε, εγω στηριζω δαγκωτο ΜΠΥΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Αν διαβαζες πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι δεν την ξεχασα

      Διαγραφή
  8. Σ' όποιον αρέσει ο ναυαρχίδας να ψηφίσει το κολαούζο του. Σ' όποιον αρέσει να έχει 3 ορόφους και το κολαούζο 6, ας το ψηφίσει. Οι δημότες είναι ελεύθεροι να διαλέξουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά καταλάβαμε.... Βάρδια για τον Τίγκα, βάρδια για τον Αποστολόπουλο.. βρε να απαντήσουν και οι δύο στα ερωτήματα που βάζουν οι Χολαργιώτες! Αυτά που γράφει ο Ζήκας τα βάζει ο κόσμος, μπορούν να απαντήσουν; Μας φλόμωσαν στην παπάρα και οι δύο.. Παρ' τον έναν και χτύπα τον άλλον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε Ζήκα, κρίμα στο μπόι σου και στο 13% που σου δώσαμε. Δηλαδή τι ζητάς ; Να ξαναγίνουν εκλογές στο Χολαργό για να περάσεις εσύ στη δεύτερη Κυριακή ; Αλλος εκτός από σένα δεν είναι κατάλληλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο συριζα πρεπει στις επομενες εκλογες να κατεβασει τον LENIN .

    ΑπάντησηΔιαγραφή