Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ, ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το Δήμο μας ακόμα καλύτερο!

Κατάμεστο το Κηποθέατρο Παπάγου
στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Ηλία Αποστολόπουλου


Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Σε ένα κατάμεστο χώρο, ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και ανέφερε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του «Μαζί για την πόλη μας» είναι έτοιμοι να κάνουν το Δήμο μας ακόμα καλύτερο!

«Δεν κάνουμε εμπόριο ελπίδας, βάζουμε τον πήχη ψηλά. Όλοι εμείς, οι κάτοικοι του Παπάγου και του Χολαργού, καταφέραμε να φτιάξουμε έναν από τους πιο όμορφους Δήμους της Αττικής. Στόχος μας είναι να τον κάνουμε ακόμα καλύτερο. Έναν Δήμο που θα τον χαίρονται όσοι μένουν σε αυτόν και θα είναι πρότυπο για τους υπόλοιπους».

Αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία, τόνισε:
«Ακόμα και όταν δεχτήκαμε επιθέσεις, με ψέματα και περίσσια χυδαιότητα, όπως συνέβη αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες, δεν απαντήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσει η εκστρατεία μας σε αυτό το επίπεδο. Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε πώς μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Τις συκοφαντίες, τις επιθέσεις, τις λασπολογίες τις αφήνουμε για όσους δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν. Επιτυχία για μας δεν θα είναι απλώς η νίκη στις δημοτικές εκλογές, αλλά η συναίνεση και η συνεργασία την επόμενη μέρα. Και σε ό,τι με αφορά, στο πρόσωπο των σημερινών αντιπάλων μου βλέπω αυριανούς συνεργάτες.»


Ο κ. Αποστολόπουλος κάλεσε όλους τους υποψήφιους στο βήμα και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:
«Όλους εμάς μας ενώνει ένας κοινός στόχος: Να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο. Ενωτικά και υπεύθυνα πήγαμε ως τώρα, ενωτικά και υπεύθυνα θα πάμε και την επομένη των εκλογών.»



* Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συναυλία με το Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν ένα τόνο γιορτής στην εκδήλωση και σημειολογικά ξεκίνησαν με το τραγούδι «Μαζί μου έλα», ευχόμενοι καλή επιτυχία στον Ηλία Αποστολόπουλο.

5 σχόλια:

  1. Και η κουτση μαρια πηγε σε τσαμπα συναβλια...πολυ σαρωτικη εκδηλωση...χααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι ελεγαν , αντε ρε φιλε τελειωνε τις παπαρες σου να δουμε τον Ματιαμπα ! Χαχαχαχα ! Μονο σπληναντερο που δεν κερασε ο μπουλης για ναχει κοσμο. Ετσι γινομαι κι εγω δημαρχαιος κι ας ειμαι τορναδορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην εισοδο του κηποθεατρου εθεαθησαν η Μαρια και ο Θανασης να μοιραζουν αιτησεις προσληψεως στο Μετρο. Αν αληθευει η πληροφορια θελω να χωσω τη κουμπαρα μου που ειναι και ωραια και ψηλη μονο ενα δοντι πανω δεξια της λειπει και χανει λαδια οταν μαρσαρει. Με τον Ηλια ομως δημαρχο αυτα νομιζω θα ξεπεραστουν , ετσι ελεγε ο Θανασης , δωστε ψηφους και ολα θα τα φτιαξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ,ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.

    ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ .........

    ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ............

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ .
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ, Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΕΤΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΙΝΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ .........ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ.

    ΛΕΥΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ.

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΙΧΝΩ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ !

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΝΕΑ .....

    https://www.youtube.com/watch?v=rOrwsJJUM6o


    https://www.youtube.com/watch?v=FADa4_S2VIM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ.


    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΣΑΣ .
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ EUROVISION, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΣΟΥ ;
    ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ;
    ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ .
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ !!!


    ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ.
    ΨΗΦΙΣΕ ΤΡΑΒΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ.





    Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ .


    ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ Η

    HAIRYTITSCHITA MIX


    ΔΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΕ ΜΕ .

    http://4.bp.blogspot.com/_OGpmtxrNPDg/TSp122Dxs1I/AAAAAAAABR8/7dTFhB3LAPY/s1600/PLOUSIO+STITHOS.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή