Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ...

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Εξαγριώθηκαν οι ΠΑΟΚτσήδες με τη φανέλα της Εθνικής! (pic)
Όπως αναφέρει το sentragoal.gr, ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με γνωστή εταιρία αθλητικής ένδυσης, η οποία ντύνει και τον «δικέφαλο» έβαλε στην μπουτίκ του φανέλες εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Mundial και τις διαθέτει προς πώληση στους οπαδούς του.
Στην φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο επίσημο προφίλ του στο facebook για να προσελκύσει τους οπαδούς, φιγουράρει ο Κώστας Κατσουράνης με την «γαλανόλευκη», ο οποίος ακούει κι αυτός τα εξ αμάξης, καθώς και οι άνθρωποι της ΠΑΕ που προάγουν την... Εθνική ομάδα του Σαρρή και της ΕΠΟ που πολεμούν τον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, «απειλούν» ότι δεν θα ξανά αγοράσουν κανένα προϊόν αν δεν βγάλουν τις φανέλες, ειδικά της Εθνικής ομάδας, καθώς θεωρούν ότι η ελληνική ομοσπονδία μεροληπτεί κατά των Θεσσαλονικέων κι έχουν κάνει δεκάδες σχόλια στα
οποία βρίζουν τόσο την ΕΠΟ, όσο και τον ΠΑΟΚ που την... βάζει στο μαγαζί του!
Εμείς όμως ρε Παοκτσήδες έχουμε πει κάτι καλύτερο που πρέπει να κάνουν όλοι οι οπαδοί. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να αλλάξει το εθνόσημο-μαϊμού και να βάλει στο στήθος της το γνήσιο εθνόσημο με την ελληνική σημαία!
Ε, ψιτ, Παοκτσήδες, δείτε τις διαφορές. Ποιο ...σας κάνει για γνήσιο εθνόσημο; Ποιο δείχνει την ελληνική σημαία; Το αριστερό είναι τρε΄χα γύρευε, ενώ το δεξί είναι το σωστό. Κι όμως η ΕΠΟ που την κατηγορείτε και καλά κάνετε, επιβάλλει το μαϊμού εθνόσημο. 
Κανείς λοιπόν μην αγοράζει από τις μπουτικ της εθνικής αν δεν αλλάξουν το εθνόσημο! 

10 σχόλια:

  1. ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ. ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαλέγω για σήμα την φωτογραφία 2 που είναι THE BEST γιατί το σήμα της φωτογραφίας 1 είναι μόνο για τις μαϊμούδες της ΕΠΟ του Βαγγέλη Μαρίνακη που τα έκανε πλακάκια και με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού τα έχει καλά με την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ που είναι επίσης μαϊμούδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σιχαμερό σήμα είναι στα αριστερά... Για πολύ έκτρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σήμα το μαϊμουδιάρικο είναι το σήμα των Σαμαροβενιζέλων, της ΕΠΟ του Μαρινάκη και όλων των μαϊμούδων που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το εκτρωματικό σιχαμερό μαίμουδιάρικο σήμα είναι σαν τα μούτρα τους που είναι σαν τα μούτρα της Κοντσίτα της γιουροβίζιον και των μαϊμούδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι νομίζατε εκεί στην ΕΠΟ;;; Ότι τρώνε κουτόχορτο στην Θεσσαλονίκη κύριοι της ΕΠΟ του Μαρινάκη;;;; Δεν θα πάρετε καμία ψήφο όσο υπάρχει το σήμα-έκτρωμα στις φανέλες της εθνικής ομάδας και δεν βάζετε το σήμα-εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που θέλουν όλοι οι Έλληνες στην φωτογραφία 2!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιτίας του σήματος εκτρώματος της ΕΠΟ που είναι αριστερά και της οργής των παοκτζηδων δεν θα ψηφίσω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παοκτζήδες αντιδράστε πραγματικά επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H υποστήριξη που σας έχει το μπλογκ Παοκτζήδες είναι πολύ μεγάλη αρκεί να διαλέξετε ανάμεσα στο σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ του Μαρινάκη (που πρέπει να απορρίψετε) και στο γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία (που πρέπει να υποστηρίξετε και να το βάλετε στις φανέλες του ΠΑΟΚ). Επιλέξτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως με αυτό το θέμα δεν πρόκειται να υποστηρίξω την εθνική επο του μαρινάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή